به گزارش ایسنا اردشیر شهرکی افزود: کار برداشت این محصول به مدت ۲ماه در سطح افزون بر ۴۰ هکتار از باغات سه شهرستان یادشده ادامه دارد.
وی اظهار کرد: به طور متوسط از هر هکتار ۱۰ تن محصول برداشت و پیش بینی می شود ۱۸۰ تن گوجه سبز از سطح زیر کشت استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه گوجه سبز منبع خوبی از ویتامین C و گروهی از ویتامین های B است، افزود: ویتامین سی در افزایش ایمنی بدن و افزایش بافت های هم بند نقش بسزایی دارد و ویتامین های گروه بی هم می توانند به کاهش استرس ها و سلامت سیستم عصبی بدن ما کمک کنند.
انتهای پیام