تصاویر/ چه بر سر نان آمد؟

گسترش نیوز پنج شنبه 12 تیر 1399 - 19:10
عادت‌های غذایی ما ایرانی‌ها براساس فرهنگ‌مان بیشتر مبتنی بر گندم است. نان اگرچه در تمام فرهنگ‌ها ویژگی‌های خوراکی خودش را دارد اما در سفره ایرانی‌ها حکمت دیگری دارد. یکی بگوید چه شد؟ و چه بر سر نان آمد؟

 بارها و البته سالهاست درباره کیفت نان‌های سنتی در رسانه‌های مختلف بحث شده است. مردم دیگر نان سنتی که در تنور پخت می شود را نان باکیفیتی نمی‌دانند. هرچند طبق عادت و به دلیل اقتصادی و به صرفه بودن نان‌های سنتی ترجیح می‌دهند همان نان سنتی را به تعداد زیاد بخرند و گاهی در فریزر انباشه و روزانه مصرف کنند. از طرفی پزشکان گوارشی و تغذیه  افراد را تشویق به مصرف نان‌های سبوس‌دار کارخانه‌ای می کنند.  پای نان‌های حجیم و غنی‌شده با  سبوس و گاه دانه‌های مغزی هم به سوپرمارکت‌ها باز شده و روزبه‌روز تنوع و مخاطبشان هم بیشتر می‌شود. ذائقه که تغییر نمی‌کند. فرهنگ و ذائقه ما همیشه نان سنگک و بربری و دیگر نان های سنتی را می‌طلبد اما متاسفانه در مقایسه دو نان سنتی و نان‌های فرآوری شده  چیزی در دفاع از نان سنتی برای گفتن نداریم.

 

منبع خبر "گسترش نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.