بارها و البته سالهاست درباره کیفت نانهای سنتی در رسانههای مختلف بحث شده است. مردم دیگر نان سنتی که در تنور پخت می شود را نان باکیفیتی نمیدانند. هرچند طبق عادت و به دلیل اقتصادی و به صرفه بودن نانهای سنتی ترجیح میدهند همان نان سنتی را به تعداد زیاد بخرند و گاهی در فریزر انباشه و روزانه مصرف کنند. از طرفی پزشکان گوارشی و تغذیه افراد را تشویق به مصرف نانهای سبوسدار کارخانهای می کنند. پای نانهای حجیم و غنیشده با سبوس و گاه دانههای مغزی هم به سوپرمارکتها باز شده و روزبهروز تنوع و مخاطبشان هم بیشتر میشود. ذائقه که تغییر نمیکند. فرهنگ و ذائقه ما همیشه نان سنگک و بربری و دیگر نان های سنتی را میطلبد اما متاسفانه در مقایسه دو نان سنتی و نانهای فرآوری شده چیزی در دفاع از نان سنتی برای گفتن نداریم.