دسترسی مناسب به خدمات از اساسی ترین عناصر ارتقاء دهنده کیفیت است

خبرگزاری ایسنا شنبه 22 آذر 1399 - 14:31
معاون پژوهش جهاددانشگاهی استان کردستان، با اشاره به خدمات مرکز تخصصی gis در استان گفت: یکی از اساسی ترین عناصر ارتقاء دهنده کیفیت محیط شهری دسترسی مناسب به خدمات است و این یک عامل ضروری برای توفیق پایداری محیط شهری تلقی می شود.
دسترسی مناسب به خدمات از اساسی ترین عناصر ارتقاء دهنده کیفیت است

جاهده تکیه خواه به مناسبت هفته پژوهش در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: حوزه پژوهش جهاددانشگاهی واحد استان کردستان با توجه به نقش مهم و حیاتی پژوهش در توسعه همه جانبه جامعه، با رویکرد انجام پژوهش های کاربردی و تقاضامحور، برقراری ارتباط با مراکز علمی و صنعتی، برگزاری کارگاه، سمینار و نشست تخصصی، در جهت ایجاد بستری مناسب به منظور توسعه فعالیت های پژوهشی و نهادینه شدن فرهنگ پژوهش و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه برای نیل به خودکفایی فعالیت می کند. 

وی افزود: حوزه پژوهش جهاددانشگاهی دارای سه مرکز خدمات تخصصی GIS و RS، کشت بافت توت فرنگی، اتاف(مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی) و یک گروه پژوهشی مطالعات سنجش از دور در کشاورزی می باشد که در زمینه های مرتبط فعالیت دارد و تا کنون طرح های مطالعاتی و تحقیقاتی متنوعی را در سطح استانی و ملی انجام داده است.

به گفته تکیه خواه، یکی از اساسی ترین عناصر ارتقاء دهنده کیفیت محیط شهری دسترسی مناسب به خدمات است و این یک عامل ضروری برای توفیق پایداری محیط شهری تلقی می شود، چرا که در چنین شرایطی مدل های جدید تحلیل فضایی توانسته اند مساله دسترسی به خدمات شهری را نه تنها برای یک نوع خدمت خاص بلکه برای تعداد زیادی از خدمات تحلیل کنند.

معاون پژوهش جهاددانشگاهی استان کردستان عنوان کرد: از جمله طرح های شاخص در مرکز خدمات تخصصی gis، طراحی سامانه ملی جامع اطلاعات مکانی جهاددانشگاهی در سطح کشور، اجرای طرح ملی نقشه برداری املاک جهاددانشگاهی کل کشور و اجرای طرح تهیه نقشه «GIS رقبات» کردستان است.

وی ادامه داد: در حوزه کشت بافت توت فرنگی این حوزه دارای مجهزترین آزمایشگاه تحقیقاتی کشت بافت و گلخانه تحقیقاتی به متراژ 500 متر مربع می باشد و اجرای طرح ملی ریز ازدیادی  5 رقم رایج توت فرنگی استان کردستان از جمله کارهای شاخص در دو سال اخیر در این حوزه بوده است.

به گفته تکیه خواه، در مرکز خدمات تخصصی اتاف (ارزیابی تأثیرات اجتماعی و فرهنگی پروژه‌ها)، از جمله کارهای شاخص می توان به تدوین دو سند توسعه ارتقای زنان و خانواده استان کردستان و سند توسعه امور اجتماعی فرهنگی استان کردستان و  همچنین برگزاری نشست های تخصصی در زمینه مربوطه اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر جهاددانشگاهی موفق به اخذ موافقت اصولی گروه پژوهشی سنجش از دور شد که اجرای طرح های پژوهشی کارفرمایی، چاپ چندین مقالهISI  و ارائه چندین مقاله در همایش های ملی و بین المللی نیز از عملکرد این گروه پزوهشی است.

معاون پژوهش جهاددانشگاهی استان کردستان یادآور شد: دفتر نمایندگی بانک خون کردستان در سال  1388 راه اندازی شد و در سال 98-99 با ارسال بیش از 450 نمونه به بانک خون رویان ذخیره سازی انجام شده است.

 انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.