حسن محمدیاری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تکمیل طرح های نیمه تمام باعث افزایش کارآمدی خواهد شد و مزایایی که در سال های گذشته، مردم از آنها محروم بودند، قابل دستیابی خواهد بود.
وی ادامه داد: برای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ باید هماهنگی و همسویی بین مسئولان تقویت و موازی کاری هایی که سبب عقب افتادگی کارهای مردم می شود، برطرف شود.
وی افزود: در واگذاری اراضی در طرح هادی، هماهنگی لازم بین ادارات منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن وجود ندارد و مردم با مشکل مواجه هستند و برای رفع این مشکل، جلسات هم اندیشی در استان و کشور برگزار شد و بخشی از راهکارها عملیاتی شده است.
محمدیاری با اشاره به وجود موانع در بهره برداری از برخی پروژه ها ادامه داد: متاسفانه گاهی اوقات، پروژههای مصوب شهرستانی یا استانی، با اعمال سلیقه ها مواجه می شوند و برای تسهیل این قبیل امور به هماهنگی بیشتر بین قوای مقننه، مجریه و قضائیه نیاز است.
نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس راهکار توسعه تالش را استفاده از بخشخصوصی برای اشتغالزایی، جهش تولید و رفع محرومیت اعلام کرد و گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی دولت باید با برداشتن موانع موجود، زمینه فعالیت قوی بخش خصوصی را فراهم کنیم و این از مطالبات مردم است.
وی گفت: اگر از ظرفیت های بخش خصوصی به خوبی استفاده کنیم، معضل بیکاری تا حدودی رفع خواهد شد و طرحها و پروژه های بزرگی نظیر اسکله بندر تالش در حال پیگیری است و تحقق آن در توسعه غرب استان گیلان و اشتغال فراگیر تاثیرگذار خواهد بود.
او دیگر پروژه های نیمه فعال را صنایع کاغذ، چوب چوکا و صنایع چوب اسالم در تالش و رضوانشهر نام برد و گفت: در صورت فعال بودن این صنایع، بسیاری از معضلات و مشکلات بیکاری برطرف خواهد شد.
نام و شعار سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" اعلام شده است.
شهرستان های تالش با ۲۰۰ هزار نفر، رضوانشهر با ۸۰ هزار نفر و ماسال با ۵۳ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان واقع شده اند.