احمد پادیاب در گفت و گو با ایسنا گفت: کشت نیشکر در ۲۲ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان آغاز شده است و تلاش داریم سطح زیر کشت این محصول را افزایش دهیم.
وی افزود: صومعهسرا قطب تولید نیشکر در گیلان است و ۷۵ خانوار صومعهسرایی در تولید این محصول مشغول هستند.
پادیاب با اشاره به قدمت ۱۰۰ ساله کشت نیشکر در صومعهسرا ادامه داد: نیشکرکاران این شهرستان پارسال ۲۳ تن شکر به بازار عرضه کردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعهسرا خاطرنشان کرد: کشاورزان از فروش نیشکر درآمد بسیار خوبی کسب میکنند و در حال حاضر شکر سیاه کیلویی ۷۰ هزار تومان تا صد هزار تومان به فروش میرسد.
وی با بیان اینکه شکرسیاه یک محصول ارگانیک و دارای خواص طبی فراوان است، گفت: شکر سیاه به عنوان سوغات محلی صومعه سرا است و در روستاهای قاضده، کلسر، میانده، ملاسرا، سنگجوب، چمثقال و شکرباغان کشت و تولید میشود.
پادیاب گفت: شکر سیاه صومعهسرا از همه شهرستانهای گیلان مشتری دراد و هرساله به مشتریان بازار این محصول ارزشمند افزوده میشود.
به گزارش ایسنا، نیشکر هر سال از اوایل اردیبهشت در زمینهای تالابی صومعه سرا کشت و اواخر پاییز و اوایل زمستان برداشت میشود.
انتهای پیام