آیتالله حسینی بوشهری با تشریح ظرفیتهای ارزشمند سازمان تبلیغات اسلامی از ابتدای تأسیس، به موانعی مثل کمبود امکانات که مانع انجام مأموریت کلیدی سازمان ـ که «تبلیغ دین» است ـ اشاره کرد و افزود: مدیریت و برنامهریزی، میتواند برطرف کننده این کمبودها باشد و با استفاده از ظرفیت دیگر نهادها، میتوان کارها را به سامان رساند.
وی با اشاره به نمونههائی از اهتمام مراجع عظام تقلید و علمای بزرگ ما نسبت به امر تبلیغ دین، راه موفقیت در این عرصه را تقویت ارتباط بین دستگاه تبلیغ دین و مردم در طول سال (و نه فقط در روزهای نزدیک ایام تبلیغی) عنوان کرد.
نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: این ارتباطات باید پیوسته باشد و شما بهعنوان «طبیبٌ دوّارٌ بطبّه» باید به روستاها و مناطق دوردست بروید و در عین محبت و احترام، وظایف مردم در این عرصه را خیرخواهانه تذکر دهید.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در این دیدار با اشاره به بالا رفتن سطح تحصیلات جوانان حتی در روستاها، تأکید کرد: لازم است برای دانشافزائی مبلغان و افزایش مهارت آنان برنامهریزی کرد.
نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از خالی بودن برخی مساجد از امام جماعت روحانی اضافه کرد: لازم است سازمان تبلیغات اسلامی با هماهنگی با نماینده محترم ولی فقیه در استان و همراهی مسئولان، نسبت به حل این قضیه اقدام کند تا مسجدی خالی از روحانی نماند و با حضور طلاب، هر سه وعده نماز جماعت در مساجد اقامه شود.
آیتالله حسینی بوشهری با تأکید بر ظرفیت اقتصادی بینظیر استان ـ تا آنجا که میتوان بوشهر را «پایتخت اقتصادی کشور» دانست ـ وجود فقر و محرومیت را زیبنده استان ندانسته و تأکید کرد: هر چند تلاش برای تأمین معیشت محرومین، وظیفه ذاتی سازمان تبلیغات اسلامی نیست، اما تلاش در این راستا، زمینهساز اثرگذاری فعالیتهای تبلیغی و نشر معارف دین در بین مردم خواهد بود.
وی در پایان بر استفاده از ظرفیت طلاب بوشهری مشغول به تحصیل در قم تأکید کرد.
انتهای پیام