محمد حنیف سپاهی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ۱۱واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در سیب و سوران با ظرفیت پرورش ۲۳۵هزار قطعه جوجه در هر دوره فعال است که سالیانه با پنج دوره جوجهریزی توان تولید۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ را داراست.
وی افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون ۵۰۰تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و براساس دستورالعمل ستاد تنظیم بازار بخشی از مرغ تولیدی به کشتارگاه ایرانشهر و زاهدان ارسال و قسمتی نیز بصورت زنده در بازار عرضه شده است.
مدیر جهاد کشاورزی سیب وسوران گفت: با پیگیری انجام شده با سرمایهگذاری ۵۶۰میلیارد ریالی ۹واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت پرورش ۳۴۰هزار قطعه جوجه در این شهرستان تا پایان سال راه اندازی و چهار هزار و ۲۵۰ تن به ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان افزوده خواهد شد.
وی افزود: ۲۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی دیگر نیز با ظرفیت پرورش ۷۵۰هزار قطعه جوجه در حال پیگیری صدور مجوز است.
به گزارش ایرنا سیب و سوران از توابع سیستان و بلوچستان در فاصله ۳۷۰ کیلومتری زاهدان مرکز این استان واقع شده است.