احمد حسینزادگان در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در دفتر نماینده ولیفقیه در مازندران، اظهار کرد: در مازندران، بر اساس سندهای بالادستی برنامهریزی صورت گرفته که یک کار متفاوت بوده است.
وی با بیان اینکه در برخی حوزهها تابع موضوعات کلان کشور هستیم، تصریح کرد: مازندران با ۸۰۰ آببندان، بیشترین آببندان را در سطح کشور دارد و تلاش کردیم از ظرفیت آببندانها در حوزه پرورش ماهی و گردشگری استفاده کنیم.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه حدود ۴۴ مجوز بینام برای اسکلههای سطح استان دریافت شده است، خاطرنشان کرد: در نظر داریم برای این اسکلهها طرح جامع سرمایهگذاری تدوین کنیم، این مسئله موجب میشود، سرمایهگذار درگیر گرفتن مجوزها نشود.
حسینزادگان با بیان اینکه تقریبا ۳۰ اولویت اقتصادی در مازندران ابلاغ شده است، تصریح کرد: برای راهبردهای عملیاتی، برنامههای اجرایی را نیز تدوین کردیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما نداشتن زیرساختهای صادراتی است، خاطرنشان کرد: به یکباره ۲ میلیون تن محصولات کشاورزی وارد بازار میشود اما متاسفانه زیرساختهای لازم از جمله نداشتن سردخانه و بستهبندی مناسب فضای صادراتی را دچار مشکل میکند که راهحل آن در نظر گرفتن مکانهای مناسب برای نگهداری محصولات است.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم در جهش تولید وارد شویم، باید اقدامات ساختاری آن را ایجاد کنیم، گفت: در حوزه گردشگری، صنعت و کشاورزی راهبرهای خود را تهیه و برای آن برنامه اجرایی نوشتیم.
وی با بیان اینکه امروز نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد تومان تفاهمنامه با بسیج سازندگی مازندران منعقد شده است، تصریح کرد: در موضوع جهش تولید نیاز به مدیرانی داریم که شجاعت کاری از آنها گرفته نشود، اگر واقعا احساس کنیم که شجاعت لازم را در جهت رونق تولید ندارد، ما آن مدیر را جابجا میکنیم، موضوعی که مازندران را با مشکل رو به رو کرده است، نگاه منطقهای به جا به جایی مدیران است.
انتهای پیام