علی سهرابی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: فرهیختگان و فرهنگیان به ویژه معلمان پژوهنده نقش مهمی در توسعه همه جانبه جامعه دارند زیرا میتوانند دانش آموزان و آینده سازان پژوهشگر را تربیت کنند.
وی افزود: یکی از زیر نظامهای ششگانه سند تحول بنیادین زیرنظام پژوهش و ارزشیابی بوده که دارای 36 راهکار و 38 برنامه اجرایی است و این امر به عنوان موتور محرکه نظام آموزشی بوده تا آنچه به عنوان اهداف در سند تحول بنیادین آمده تحقق یابد.
سهرابی تصریح کرد: فعالیت خوبی در گذشته انجام شده و نتیجه آن امروز این بوده که شاهد موفقیت فرهنگیان در سطح استان هستیم که کسب پنج رتبه کشوری توسط فرهنگیاناستان و دو رتبه استانی میان دستگاههای اجرایی استان توسط فرهنگیان انجام شد.
وی ادامه داد: مهمترین برنامه آینده ما تشکیل مجمع پژوهیاران در سطح استان بوده که استان را به پنج قطب بهشهر، قائمشهر، بابل، آمل و عباس آباد تقسیم کردیم که دبیرخانه پژوهش و شورای تحقیقات آن فعال شده که امیدواریم بر اساس اهداف سند تحول بنیادین شاهد توسعه پژوهش درسطح استان باشیم.
به گفته سهرابی، تفاهمنامه ای نیز با دانشگاههای برتر استان منعقد شد تا از ظرفیت دانشگاه در مسیر ارتقا و بهبود پژوهش در آموزش و پرورش استفاده کنیم.
انتهای پیام/ 682/ ت