به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،«علیاء الحویطی» که از سال 2011 رویکرد مخالف با رژیم آل سعود را از لندن در پیش گرفته است اعلام کرد بعد از آن که شاهزاده ولید بن طلال نتوانست او را برای بازگشت به عربستان فریب دهد، موج تهدید به مرگ علیه وی افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
وی که با روزنامه نروژی (Dagbladet) گفتگو می کرد، افزود : بعد از اظهانظر علیه رژیم آل سعود به سفارت عربستان در لندن فراخوانده شدم و در آنجا به من دعوت نامه دربار پادشاهی برای بازگشتم به کشور به من ارائه شد.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
وی تاکید کرد یک بار هم در سال 2018 به خاطر توئیتهایی که علیه خانواده حاکم بر کشورم داشتم به سفارت سعودی در لندن احضار شدم.
این بار سفیر عربستان تلاش کرد تا مرا متقاعد کند آنچه را که در توئیتر نوشته ام تغییر دهم ، آنها از من خواستند تا از جنگ یمن حمایت کرده و از انتقاد رژیم هم دست بردارم.سفیر تا زمانی که من قول حذف این توئیتها اجازه خروجم را از سفارت نداد ، گرچه من به وعده خود عمل نکرده و این توئیتها را حذف نکردم.
وی که جزو قهرمانان سوارکاری کشورش محسوب می شود به این روزنامه خبر داد از طریق واتساپ و توئیتر چندین بار تهدید به مرگ شدم و چند بار نیز تهدید شدم که در خیابان به سوی اسیدپاشی خواهد شد.پیامهای دیگری از جمله شلیک گلوله ، زیر گرفتن یا ربوده شدن هم به دستم رسیده است.
این معارض سعودی گفت پیامی هم از عربستان به دستم رسیده است که تاکید دارد دو نفر به همراه سم از عربستان به لندن آمده اند ، این سم از نوع خاصی است که بعد از کشتن فرد تمامی اثرات خود را از دست می دهد.
این روزنامه پر تیراژ نروژی همچنین خبر داد احتمالا سرویس های امنیتی سعودی به دنبال ترور ایاد البغدادی فعال مخالف سعودی مقیم اسلو و علیاء الحویطی فعال مقیم لندن بوده اند، زیرا هر دو آنها به تجاوز سعودی ها به یمن و پروژه نئوم در سواحل دریای سرخ اعتراض کرده بودند و این کار از طریق نمایندگی های دیپلماتیک این کشور انجام می شود.
از سوی دیگر میدل ایست ای در گزارشی خبر داد کارگران خارجی یکی از بزرگترین شرکتهای هلدینگ دریایی در عربستان دست به اعتصاب زده اند.
به نوشته این پایگاه بریتانیایی،کارگران و کارمندان خارجی شرکت هوتا در مقابل دفتر این شرکت در شهر جده دست به اعتصاب زده اند.این کارگران که با ماسک منتظر حضور مدیران شرکت هستند، به دنبال دریافت پاسخی برای چرایی عدم پرداخت حقوق آنها برای یک سال گذشته هستند.
به گفته کارگران، آنها نه تنها یک سال است حقوق دریافت نکرده اند بلکه آب و برق اقامتگاه آنها نیز قطع شده است.
این کارگران تاکید می کنند که مسئولین حاضر به پاسخگویی نبوده در حالی که مشکلات مالی باعث بروز مشکلات زیادی از جمله روانی برای آنها شده است ، بسیاری از کارگران چیزی برای خوردن ندارند و برای سرکوب احساس گرسنگی خود فقط آب و فلفل قرمز می خورند و این تنها چیزی است که می توانند در مقابل یک ریال (26 سنت) در روز خریداری کنند.
یک پاکستانی درباره شرایطی که در آن به گروگان گرفته شده است می گوید : هر بار همسرم از من درباره حقوق سئوال می کند و من پاسخ می دهم هنوز چیزی دریافت نکرده ایم ، همه ما اینجا در حال گریه هستیم و از خود می پرسیم چرا ما باید چنین شرایطی داشته باشیم.گفتنی است بر اساس اطلاعات منتشر شده در پایگاه اینترنتی این شرکت ، بیش از 6 هزار کارمند از ملیت های مختلف در آن فعالیت می کنند.
انتهای پیام/