به گزارش ایرنا به نقل از نیویورک تایمز ، سرمایه گذاری ۱.۳۵ میلیارد دلار استرالیا (۹۳۰ میلیون دلار آمریکا) در طول یک دهه آینده بیشترین بودجهای است که استرالیا تا کنون در زمینه سلاح و دفاع سایبری هزینه کرده است.
این اقدام استرالیا پس از آن صورت میگیرد که اسکات موریسون نخست وزیر این کشور از افزایش شدید مقیاس، تناوب و پیچیدگی حملات آنلاین خبر داده است و همچنین در بحبوحه وخامت مستمر در روابط بین استرالیا و چین مطرح شده است.
موریسون روز جمعه گفت: اولویت اصلی دولت فدرال محافظت از اقتصاد، امنیت ملی و حاکمیت ملی است و فعالیتهای سایبری بدخواهانه این مسائل را مخدوش میکند.
ابتکار جدید استرالیا در حالی است که مقامات اطلاعاتی کنونی و سابق این کشور مدعی شدهاند که فعالیتهای چین برای جاسوسی، ایجاد اختلال در کار دولت، زیرساختها و صنایع مهم استرالیا افزایش یافته است.
روزنامه نیویورک تایمز در ادامه این گزارش با اذعان به اینکه مدرکی علیه چین وجود ندارد افزود: جزئیات کامل حملاتی که گمان میرود از سوی چین انجام شده است همچنان تا حد زیادی پنهان است و مقامات استرالیا نگران تحریک چین با نام بردن از آن هستند . اما سوابق موجود حاوی نمونههای از هک کردنها است که بجای سرقت برای سود بیشتر حاکی از تهاجم برای ضربه زدن به یک دولت رقیب است. به عنوان مثال در ژانویه گذشته هکرها به پارلمان استرالیا نفوذ کردند . دو هفته پیش مقامات استرالیا گفتند که چندین سازمان سیاسی و بخش خصوصی هدف حملات "پیچیده اپراتورهای سایبری دولتی" قرار گرفتهاند که کارشناسان سایبری مدعی هستند منظور اشاره به دولت چین است.
تنشهای فزاینده میان استرالیا و چین هماکنون بر روابط تجاری دو کشور تاثیر گذاشته بطوری که چین واردات جو و گوشت از استرالیا را قطع کرده و هیچیک از طرفین نیز اقدامی در جهت کاهش تنش انجام ندادهاند.