به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست امروز در جلسه ستاد مردمی مبارزه با کرونا و مشارکتهای اجتماعی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با گرامیداشت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار اظهار داشت: در این ایام تلخ، مبارزه بیامان پرستاران در عرصه جهادی قابل توصیف نبود.
وی با بیان اینکه استان قم در تشخیص ویروس و مقابله با کرونا در همه جهات، پیشتاز بود ابراز کرد: مردم نیز سهم مهمی در مقابله با بیماری و رعایت پروتکلهای بهداشتی و حمایت از اقشار آسیبدیده داشتند و مدافعان سلامت، مردم، خیرین و مسئولان در خط مقدم به خدمت پرداختند.
استاندار قم تصریح کرد: تنگناهای بودجه در قالب ستاد کرونا در این ایام پیگیری شد و در جهت آماده کردن زیرساختهای درمانی تلاش کردیم و در ماههای اخیر، زیرساختهای درمانی قم تحولات خوبی را پشت سر گذاشت.
وی با تأکید بر اینکه بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) و مادر در این ایام تا حد زیادی تکمیل شد و بهویژه بیمارستان امیرالمؤمنین در ایام بحرانی بخشی از زیادی از بار درمان را بر دوش گرفت و بیش از 2 هزار نفر بیمار را پذیرش کرد، افزود: برای حمایت از بخش درمان، انتظار اولیه 60 میلیارد تومان بود که تا 70 میلیارد تومان هزینه دربرگرفت، ضمن اینکه بیمارستان مادر نیز در حال تکمیل بوده تا به فضای درمان ملحق شود.
سرمست خاطرنشان کرد: تمامی پروژههای بیمارستانی در استان با جدیت دنبال میشود و ظرفیت خوبی در حال شکلگیری است و مجموعه نور و خاتم نیز از بخشهای فعال در حوزه درمان به شمار میرود؛ در ماههای اخیر در پشتیبانی از حوزه درمان قم، قدمهای خوبی برداشته شد.
وی با بیان اینکه بستههای حمایتی و سیاستهای تشویقی بخش دیگری از خدمات در شرایط کرونایی به شمار میرفت، بهویژه کسبه و اصناف دچار آسیبهای جدی شدند و محدودیتهایی به اقتصاد استان لطمه وارد کرد عنوان کرد: قم از همان ابتدا با توجه به اینکه در مرکز تردد 17استان قرار دارد، گرفتار ویروس بود و با اینهمه در جذب تسهیلات موفق عمل کردیم و رتبه دوم را به دست آوردیم.
استاندار قم ابراز کرد: موج سوم کرونا را پیمودهایم و وضعیت نارنجی است و در تلاشیم به وضعیت زرد دست یابیم، البته انتظار میرود مردم در شب یلدا و مناسبتهای پیش رو این محدودیتها را اعمال کنند، هرچند همواره درصد کمی از شهروندان با بیتوجهی خود زحمات کادر درمانی را برباد میدهند که باید بهطورجدی با آنها برخورد شود.
وی با تأکید بر اینکه سازمانهای حمایتی نیز بهخوبی عمل کردند اما همه اینها ازلحاظ ارزش در مقابله با کرونا بهاندازه مشارکت مردمی و خیرین نمیرسد، گفت: همه ما در قبال این ویروس وظیفه داریم، اما خیرین، گروههای مردمی و جهادی پایکار آمدند و بهصورت آگاهانه و با انگیزه بسیار بالایی به خدمت پرداختند و گروههای مردمی و خیرین و سمنها و گروههای جهادی بهعنوان سرمایهای ارزشمند در مقابله با کرونا بودند.
سرمست تصریح کرد: گروههای جهادی در این ایام به کادر درمان روحیه دادند و یک نهضت بزرگ پس از منویات رهبری شکل گرفت و شور و نشاط خاصی به وجود آمد و در طرح مواسات نشاط خوبی ایجاد شد.
وی خاطرنشان کرد: ما باید به اهداف متعالی انسجام ببخشیم و همدلی .و هماهنگی ایجاد شود همچنین نیتهای خالصانه خیرین را پایکار بیاوریم، قم بسیار متفاوت است و در ایام فاطمیه انگیزه مضاعفی وجود دارد و باید از طرحهای ابتکاری استفاده کنیم و بهجای سبدهای معیشتی، درصدد اهدای تبلت دانشآموز و بن خرید کالا باشند و هیئتهای اندیشهورز و موکبها و خیرین در کمکهای خود به مردم راههای متفاوتی را تجربه کنند.
استاندار قم بیان کرد: محله محوری و خانواده محوری در طرح شهید سلیمانی بسیار با ارزش است اما باید مراقب باشیم موازی کاری نشود و پیوندی برقرار کنند.
وی گفت: بخش مستندسازی در جریان اقدامات و رویدادهای مقابله با کرونا، مغفول مانده است.ما باید اطلاعرسانی و تشویق کنیم و کمکهای مؤمنانه تداوم داشته باشد، باید از هرگونه بازگشت به وضعیت قرمز جلوگیری کنیم و به مردم آگاهی بدهیم فاصلهگذاری و رعایت پروتکلها جهت بدهیم این کمکها بهنوعی ارائه شود سلامتی مردم همواره در دستور کار قرار بگیرد
سرمست عنوان کرد: باید به مسئولیت خود در قبال برنامهها پایبند باشیم تا از ورودی به بیمارستانها بکاهیم و کاهش فوت و کاهش آلام مردم را شاهد باشیم و این کار خدمتی ماندگار و قدمی بزرگ در راه خداست.
انتهای پیام/457/ ز