به گزارش ایرنا محسن مهرعلیزاده در گفتوگوی انتخاباتی با مردم سیستان و بلوچستان که ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه امروز /یکشنبه/ از شبکه سیمای استانی هامون پخش شد اظهارداشت: مردم سیستان و بلوچستان بسیار غیور و دلاور مرد هستند و هزاران سال است که وظیفه مرزبانی از تمامیت ارضی کشور را در این منطقه بر عهده دارند که باید در برابر این وظیفه تعظیم کرد.
وی بیان کرد: اهل تسنن و تشیع سیستان و بلوچستان زندگی برادرانه و دوستانه ای در کنار هم دارند که نشان دهنده نجابت و بزرگی مردم این استان است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: فقر یکی از مشکلات حاکم در سیستان و بلوچستان است که یکی از علت های آن می تواند غفلت و بی توجهی مسوولان در مقاطع مختلف نسبت به ظرفیت های این استان باشد.
وی ادامه داد: گرچه من تا کنون در این زمینه مسولیتی نداشتم اما زمانی که استاندار خراسان بزرگ و اصفهان بودم همواره دوست داشتم که استاندار سیستان و بلوچستان باشم تا اقدامات توسعه ای که در این استانها انجام داده ام را در این منطقه نیز دنبال کنم.
مهرعلیزاده اظهارداشت: اخیر برنامه های خوبی در چابهار و سواحل مکران طراحی شده که امیداوریم به نتیجه رسیده و سبب توسعه پایدار سیستان و بلوچستان شود به شرط اینکه این فرآیند در اختیار کسی باشد که مسیر توسعه و رشد اقتصادی را یاد داشته باشد.
وی ادامه داد: توسعه سیستان و بلوچستان مشروط بر این است که خود را تسلیم سرمایه گذاران خارجی نکنیم بلکه از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی استفاده کنیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: از مشکلات موجود در سیستان و بلوچستان می توان به خشکسالی و خطرات ایجاد شده با احداث سد کمال خان اشاره کرد که سبب جلوگیری از ورود آب، خشک شدن آبگیرها و دریاچه ها و مخاطرات محیط زیستی شده است.
وی بیان کرد: چابهار ظرفیت بسیار خوبی است که می توان با استقرار آب شیرین کن در آن مانند سایر کشورهای حوزه خلیج فارس که سالیانه میلیاردها متر مکعب آب را شیرین می کنند؛از این آب در زمینه های مختلف از جمله صنعت و کشاورزی بهره برد و نیز مردم هم حق دارند تا با ارزان ترین قیمت آب سالم و پایدار را در اختیار داشته باشند.
مهرعلیزاده ادامه داد: از سایر توانمندی های این استان می توان به معادن ارزشمند، سنگهای با ارزش و دشتهایی با ظرفیت های گردشگری فراوان اشاره کرد که به منظور بهره گیری درست از آنها باید از خام فروشی جلوگیری کرد و در این زمینه ها سرمایه گذاری درست انجام داد.
به گفته رییس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان ۲ هزار و ۲۹۹ شعبه اخذ رای ثابت و سیار برای انتخابات پیشرو در سراسر این استان پیش بینی شده است.
ابوذ کوثری با بیان اینکه از این تعداد صندوقهای درنظرگرفته شده برای انتخابات ۳۰ درصد شعبه های شهری و ۷۰ درصد شعبه های روستایی هستند افزود: در مجموع ۴۲ درصد این شعبه ها ثابت و هشت درصد نیز سیار است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: تعداد واجدان شرایط رای دادن در سراسر استان یک میلیون و ۶۸۰ هزار و ۵۰۸ نفر است.
جمعیت این استان حدود سه میلیون نفر است.
کوثری با اشاره به شمار رای اولیهای سیستان و بلوچستان در انتخابات ۱۴۰۰ تصریح کرد: در این دوره ۷۳ هزار نفر رای اولی در استان برای نخستین بار پای صندوقهای اخذ رای حضور خواهند یافت.
در حال تکمیل شدن است......