سید محسن حسینی عصر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای تامین آب مناطق پر تنش تالش نظیر گیلک محله، محدوده بیمارستان طولارود و شهر تالش طرح آبرسانی در حال اجراست و علاوه بر تجهیز چاه فلمن، اصلاح و بازسازی چاه طولارود نیز در دستور کار است.
وی افزود: در سال گذشته یک حلقه چاه در روستای ریک بخش مرکزی تالش حفر شد و ورود آن به مدار شبکه آبرسانی را پیگیری می کنیم و مشترکان علاوه بر رعایت الگوی مصرف، از استفاده آب تصفیه شده برای آبیاری فضای سبز، شستشوی محوطه، ماشین و غیره خودداری کنند.
وی ادامه داد: سامانه ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب گیلان برای ارتباط سریع مشترکین، بررسی مشکلات، پاسخگویی، خدمات رسانی و فروش انشعاب فعال است و مشترکان از نصب مستقیم پمپ بر شبکه آبرسانی خودداری و ابتدا یک مخزن آب به انشعاب خود نصب و سپس پمپ را به مخزن وصل کنند تا فشار مکش مستقیم پمپ بر شبکه آبرسانی وارد نشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان انشعابات غیرمجاز برداشت آب و استفاده غیر اصولی و غیر فنی از انشعابات یا شبکه اصلی را از مشکلات شرکت دانست و گفت: ماموران شرکت آب و فاضلاب با بازدید و پایش شبکه آبرسانی و خطوط انتقال، انشعابات غیرمجاز را کشف و با عاملان آنها برخورد می کنند.
حامد آذر سرپرست شرکت آب و فاضلاب تالش نیز گفت: این شرکت ۶۰ هزار مشترک دارد و آب سالم مشترکان از ۹۰ حلقه چاه تامین می شود و امسال چهار حلقه چاه وارد مدار بهره برداری شده است.
وی گفت: در مسکن مهر و ثارالله ۲ پکیج برقی و مکانیکی راه اندازی شده و شست و شوی شبکه خط انتقال و لایروبی دریچه های بزرگ انجام شده است اما مشکلات و نواقصی مثل گرفتگی دریچه باعث ناراحتی مردم می شود.
آذر ادامه داد: در شهر تالش حدود یک کیلومتر شبکه فاضلاب فعال است و مشترکان حاضر به خرید انشعاب هستند اما کارهای نیمه تمام وجود دارد و برای رفع آنها تلاش می کنیم و در فاضلاب بسیجیان نیز یک کیلومتر لوله گذاری شده و خرید پکیج مستلزم تامین اعتبار است و نماینده مردم تالش در مجلس شورای اسلامی پیگیر آن است.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.