انعقاد ۳۴۸ تفاهم نامه توسط ستاد مثلث توسعه اقتصادی وزارت صمت

ایرنا چهارشنبه 26 خرداد 1400 - 18:40
جیرفت - ایرنا - مشاور وزیر و دبیر ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت از انعقاد ۳۴۸ تفاهم نامه اقتصادی توسط این ستاد در کشور خبر داد.
انعقاد ۳۴۸ تفاهم نامه توسط ستاد مثلث توسعه اقتصادی وزارت صمت

حمیدرضا ملکی روز چهارشنبه در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی شهرستان های رودبار جنوب و منوجان افزود: ستاد مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی وزارت صمت در تهران تشکیل و تاکنون در ۱۴ استان فعال شده است.

وی ادامه داد: این ستاد فعالیت های خوبی از ابتدای فعالیت خود تاکنون انجام داده است.

وی با بیان اینکه امروز در حوزه اقتصاد جهانی مرز جغرافیایی نداریم، اظهار داشت: جنگ امروز جنگ اندیشه ها است و تنها راه حل مشکلات اقتصادی در منطقه جنوب کرمان توسعه از خرد به کلان است.

وی متوسط رشد اقتصادی استان کرمان را بیشتر از میانگین کشوری اعلام و تصریح کرد: متاسفانه این رشد در جنوب کرمان توسعه نیافته و ماموریت و تلاش برای اجرای مدل موفق مثلث توسعه است.

وی به سفر وزیر صمت به جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: علیرضا رزم حسینی پس از سفر به جنوب کرمان با اشاره به مشکلات مردم در حوزه های اشتغال، فقر و محرومیت و کمبود زیرساخت در منطقه، به این ستاد ماموریت حضور در منطقه و پیگیری مسائل تا حصول نتیجه نهایی را داد. 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان نیز گفت: در سفر وزیر صمت بیش از ۶ هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در قالب ۶ کارخانه صنعتی و معدنی بزرگ به بهره برداری رسید.

مسلم مروجی از تصویب سه مصوبه در نشست کارگروه مثلث توسعه خبر دان و از پیش بینی ایجاد اشتغال ۲ هزار و ۳۰۰ نفری در رودبار جنوب خبر داد. 

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات جنوب کرمان عدم حضور شرکت های بزرگ در سالیان قبل بوده است، گفت: امروز با حضور معین های اقتصادی و شرکت های بزرگ این مشکل برطرف و فعالیت های بزرگی در منطقه آغاز شده است.

رئیس سازمان صمت جنوب کرمان تصریح کرد: هم اکنون در این منطقه ۵۳ مجوز صنایع معدنی در دست احداث بوده که تا ۲ سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی با بیان اینکه کرومیت یکی از مواد معدنی مهم در جنوب کرمان است، از رایزنی برای انعقاد تفاهم نامه به منظور احداث کارخانه فروکروم با شرکت گهر زمین خبر داد.

مروجی افزود: تفاهم نامه هایی برای واگذاری یک پهنه معدنی و احداث کارخانه های فروکروم و تیتانیوم در کهنوج و قلعه گنج با شرکت گل گهر برنامه ریزی شده که هفته آینده این تفاهم نامه ها منعقد می شود.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.