شمار قربانیان کرونا در جهان فراتر از ۵۲۸ هزار نفر

صدا و سیما شنبه 14 تیر 1399 - 05:47
کشور‌های آمریکا، برزیل، روسیه، هند و اسپانیا همچنان در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان قرار دارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت؛ از میان ۱۱ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۵۵۴ نفر مبتلا به ویروس کرونا، تاکنون ۶ میلیون و ۲۹۲ هزار و ۲۳ نفر بهبود یافته و ۵۲۸ هزار و ۳۷۶ تن فوت کرده اند.

شمار مبتلایان، جان باختگان و بهبودیافتگان در جهان
شمار قربانیان کرونا در جهان فراتر از ۵۲۸ هزار نفر

فهرست مبتلایان، جان باختگان و بهبودیافتگان در برخی کشورهای عمده جهان

شمار قربانیان کرونا در جهان فراتر از ۵۲۵ هزار نفر

 

بزرگترین بیمارستان صحرایی جهان در هند در حال آماده سازی است
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، بیماری کووید-۱۹ در هند نیز به شدت گسترش یافته است و در واقع، هند یکی از بدترین تجارب کرونایی جهان را پشت سر می‌گذارد. در این میان، مسئولان شهری در دهلی نو، پایتخت هند، یک مرکز مذهبی را تغییر کاربری داده اند تا به بیمارستانی صحرایی تبدیل شود. به گفته مسئولان هندی، این بزرگترین بیمارستان صحرایی جهان برای کووید-۱۹ است. مساحت این بیمارستان صحرایی به اندازه بیست و دو زمین فوتبال است. در این مرکز درمانی، انبوهی از تخت‌ها با فاصله گذاری اجتماعی قرارداده شده است.
سي ان ان افزود: در روز‌های اخیر شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ به صورت تصاعدی در دهلی نو افزایش داشته است. مسئولان دولتی هند پیش بینی کرده اند در شصت روز آینده بیش از نیم میلیون نفر دیگر در دهلی نو به این بیماری مبتلا شوند. به همین علت، ​روند آماده سازی بیمارستان صحرایی "سردار پاتل" با سرعت بیشتری در حال انجام است برای اینکه پروژه احداث بیمارستان صحرایی با ده هزار تخت به سرانجام برسد.
 
مرکل: مهمترین دستاورد‌های پروژه اروپا در مواجهه با آزمونی سخت قرار داد
به گزارش شبکه تلویزیونی «فونیکس» آلمان، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان روز جمعه طی نطقی در پارلمان ایالتی آلمان موسوم به «بوندس رات» در برلین گفت: همه گیری جهانی کرونا، مهمترین دستاورد‌های پروژه اروپا را در مواجهه با آزمونی سخت و دشوار قرار داد.
وی افزود: همه گیری جهانی ویروس کرونا اروپا و شهروندانش را با قدرت تمام، تحت تاثیر قرار داده است. تاکنون بیش از ۱۱۰ هزار نفر در اروپا جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست داده اند؛ ضمن آنکه کرونا اقتصاد اروپا را نیز به شدت به لرزه درآورده است. حقوق اولیه (انسان ها) به طور موقت، اما گسترده، محدود شده است. شکنندگی پروژه اروپا بر اثر همه گیری جهانی کرونا آشکار و معلوم است.
 
جانسون تاثیرات اقتصادی کرونا را ویرانگر توصیف کرد
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در نشستی خبری در لندن گفت: به علت پیشرفت‌هایی که در مقابله با بیماری کووید-۱۹ داشته ایم، با دقت و احتیاط و به گونه‌ای آهسته، به کاهش محدودیت‌های کرونایی در سطح ملی مبادرت کرده ایم. تردیدی نیست که اعمال این محدودیت‌ها جان صد‌ها هزار نفر را نجات داد، اما این کار، تاثیرات ویرانگری بر شیوه زندگی ما و اقتصاد کشورمان بر جای گذاشته شده است. این محدودیت‌ها هنوز کاملا برداشته نشده است.
جانسون افزود: ما به جای اعمال محدودیت‌های سفر برای اتباع همه کشور‌ها در آمدن به انگلیس، قرنطینه را فقط درباره اتباع کشور‌هایی به اجرا می‌گذاریم که ویروس متاسفانه همچنان در کنترل در نیامده است. ما این رویکرد هدفمند را همین حالا در انگلیس هم اجرا می‌کنیم.
وي ادامه داد: هرگاه شاهد شیوع بیماری در مناطقی در داخل کشور هستیم، به اعمال و اقدامات هدفمند مبادرت می‌کنیم. ما بر اساس تجربه کاری خود در موارد مشاهده شده در کشور، رویکردی را برای مقابله با بیماری‌های همه گیر در آینده تدوین کرده ایم که متشکل از پنج جزء اصلی دارد. این اجزاء عبارتند از پایش، تعامل، تست گرفتن، محدودیت‌های هدفمند، و اعمال محدودیت ها. البته اعمال محدودیتها، گزینه آخر خواهد بود.
 
شناسایی ۱۴۱۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در مصر
سخنگوی وزارت بهداشت مصر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۱۲ مورد قطعی ابتلا به کووید-۱۹ در این کشور ثبت شد و ۸۱ نفر فوت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از قاهره، خالد مجاهد افزود: تا بعدازظهر جمعه سوم جولای تعداد کل مبتلایان به ۷۲ هزار و ۷۱۱ نفر افزایش یافت که از این تعداد تاکنون ۳ هزار و ۲۰۱ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۹ هزار و ۶۹۰ نفر بهبود یافتند.
 
رییس دستگاه دیپلماسی پاکستان به کرونا مبتلا شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، "شاه محمود قریشی" وزیر امور خارجه پاکستان در توییتی از ابتلای خود به بیماری کووید-۱۹ خبر داد.
وی نوشت: بعداز ظهر احساس تب خفیف داشتم و فوری خود را در خانه قرنطینه کردم. حالا آزمایش کووید - ۱۹ من مثبت شده است.
وی افزود: به لطف خدا احساس قوی و پرانرژی بودن می‌کنم، از خانه به وظایف کاری‌ام می‌پردازم و از مردم پاکستان می‌خواهم من را در دعاهایشان فراموش نکنند.
قریشی اسفند پارسال پس از سفر دو روزه به چین به همراه "عارف علوی" رئیس‌جمهور این کشور خود را قرنطینه کرده بود. پیشتر چند تن دیگر از اعضای کابینه دولت فدرال پاکستان از جمله "شهریار آفریدی" وزیر امور مناطق مرزی و "شیخ رشید احمد" وزیر راه آهن این کشور نیز به کرونا مبتلا شده بودند که بهبود یافتند.
 
عربستان/ شمار افراد آلوده به کرونا از ۲۰۰ هزار نفر فراتر رفت
در آستانه آغاز مراسم حج‏، وزارت بهداشت عربستان سعودی روز جمعه اعلام کرد شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در این کشور از ۲۰۰ هزار نفر فراتر رفت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ریاض، بر اساس آمار رسمی، شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در عربستان با شناسایی چهار هزار و ۱۹۳ مورد جدید در ۲۴ ساعت گذشته، به ۲۰۱ هزار و ۸۰۱ نفر رسید. شمار جان باختگان بر اثر کرونا نیز با ۵۰ مورد فوتی در ۲۴ ساعت گذشته به یک هزار و ۸۰۲ نفر رسید. همچنین ۱۴۰ هزار و ۶۱۴ نفر از مبتلایان نیز در این کشور بهبود یافته اند.
عربستان ده روز پیش اعلام کرد برای مهار کووید-۱۹ ‏در موسم حج تنها هزار نفر از مسلمانان ساکن این کشور در مراسم حج شرکت خواهند کرد. این تدابیر استثنایی در حالی اتخاذ شده است که معمولا عربستان در موسم حج میزبان میلیون‌ها مسلمان (دو و نیم میلیون در سال ۲۰۱۹) بود که از خارج از این کشور به عربستان سفر می‌کردند.
همچنین در حج امسال تنها افراد زیر ۶۵ سال حضور خواهند داشت که مشکل قلبی نیز ندارند. این افراد پیش از ورود به شهر مقدس مکه تحت آزمایش قرار می‌گیرند و پس از حج نیز باید مدتی در قرنطینه خانگی قرار گیرند. همچنین حین مراسم حج نیز تدابیر بهداشتی و نیز فاصله گذاری اجتماعی رعایت خواهد شد.
از زمانی که عربستان قوانین محدودیت تردد را در داخل این کشور کاهش داده است‏ میزان موارد ابتلا به کرونا و مرگ ناشی از آن در عربستان افزایش یافته است. پرواز‌های بین المللی از مبدا و به مقصد عربستان همچنان متوقف است.
 
درگذشت نماینده ویژه رییس جمهور افغانستان براثر ابتلا به کرونا
محمد یوسف غضنفر نماینده ویژه رئیس جمهور افغانستان در امور توسعه اقتصادی، تجاری و کاهش فقر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کابل، یوسف غضنفر از حامیان قدرتمند اشرف غنی در انتخابات ریاست جمهوری گذشته افغانستان بود.
در روز‌های تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری افغانستان در سال گذشته برخی از عکس‌های اشرف غنی در کنار محمد یوسف غضنفر چاپ شده بود.
 
بازگشت مقررات سخت کرونایی به جمهوری آذربایجان
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از باکو به نقل از ستاد مبارزه با کرونا درجمهوری آذربایجان، دور اخیر وضعیت ویژه قرنطینه که از اول تیر در باکو و هفت شهر دیگر این کشور آغاز شد و قرار بود تا ۱۵ تیر ادامه داشته باشد اکنون و با اوج گیری موارد ابتلا به ویروس کرونا و با تصمیم جدید این ستاد علاوه بر باکو و ۷ شهر درحال قرنطینه در ۸ شهر دیگر هم تا سی ام تیر اجرا خواهد شد.
سومقاییت، گنجه، جلیل آباد، لنکران، ماساللی، یولاخ‏، آبشرون، گورانبوی، گوی گول، مینگه چئویر، بردع، خاچماز، ساموخ، سیه زن و شکی؛ به همراه باکو پایتخت جمهوری آذربایجان ۱۶ شهری است که مقررات وضعیت ویژه قزنطینه در آن‌ها تا سی ام تیر اعمال می‌شود.
در مدت اعمال مقررات وضعیت ویژه قرنطینه خروج شهروندان از خانه منوط به کسب مجوز ازطریق سامانه الکترونیکی وزارت کشور برای خروج دو ساعته است.
کارکنان بخش‌هایی که مشمول توقف فعالیت در دوران وضعیت قرنطینه نیستند هم باید ازطریق همین سامانه اجازه فعالیت بگیرند.
فعالیت متروی باکو نیز از فردا تا ۳۰ تیر بطور موقت متوقف خواهد شد و مراکز تفریحی، خدماتی و تجاری به استثناء داروخانه‌ها و مراکز فروش ارزاق و موادغذایی نیز در این ۱۶ شهر تعطیل و تجمع بیش از ۵ نفر در اماکن عمومی ممنوع است.
بر اساس تصمیم جدید ستاد مبارزه با کرونا درجمهوری آذربایجان همچنین در روز‌های شنبه و یکشنبه هر هفته به مدت سه هفته بطور متوالی فعالیت وسائل نقلیه عمومی متوقف خواهد شد.
علاوه براعمال مقررات وضعیت ویژه قرنطینه دراین ۱۶ شهر در سراسر این کشورهم مقررات عمومی قرنطینه شامل تعطیلی همه مقاطع تحصیلی و مؤسسات اموزشی، تعطیلی مراسم عزا و عروسی، ممنوعیت اجتماع بیش از ۱۰ نفر در اماکن رو باز، ممنوعیت برگزاری مسابقات و رقابت‌های ورزشی در مراکز سرپوشیده و ممنوعیت برگزاری هرگونه مراسم و تجمع در مکان‌های سرپوشیده به اجرا گذاشته شده است.
با تصمیم ستاد ویژه مبارزه با کرونا ارتش جمهوری آذربایجان هم از این پس برای مبارزه با کرونا و اعمال مقررات وضعیت ویژه قرنطینه به وزارت کشور و پلیس این کشور کمک خواهد کرد. براساس آمار ارائه شده از سوی ستاد مبارزه با کرونا تاامروز سیزدهم تیر۱۹۲۶۷نفر در جمهوری آذربایجان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۱۰۸۲۰ نفر بهبود یافته و ۲۳۵ نفر جان باخته اند.
۸۲۱۲ نفر هم در حال حاضر در بیمارستان‌های این کشور تحت درمان قرار گرفته اند.
 
مقررات منع آمد و شد شبانه در شهر میامی آمریکا 
به گزارش شبکه تلویزیونی راپتلی، بیماری کووید-۱۹ در ایالت فلوریدا در جنوب آمریکا با سرعت در حال گسترش است. به همین علت، مسئولان شهر میامی در این ایالت روز گذشته اعلام کردند از ساعت ده شب، مقررات منع آمد و شد شبانه در این شهر به اجرا گذاشته می‌شود. این تصمیم در حالی اتخاذ می‌شود که شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در ایالت فلوریدا فقط در ۲۴ ساعت گذشته از مرز ده هزار نفر فراتر رفت که رکوردی بی سابقه از نظر گسترش ابتلا در مدت یک روز بود.
 
بیش از یک و نیم میلیون نفر مبتلا به کرونا در برزیل
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، بیماری کووید-۱۹ با سرعت در برزیل رو به گسترش است. شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در برزیل از یک و نیم میلیون نفر فراتر رفته است. با وجود این، از روز گذشته مرحله جدیدی از بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی و کسب و کار‌ها در شهر ریو دو ژانیرو شروع شده است. در این مرحله، به رستوران‌ها اجازه داده می‌شود فعالیت خود را شروع کنند البته باید تعداد مشتریان آن‌ها محدود باشد و قواعد فاصله گذاری را رعایت کنند.
سی ان ان افزود: مراکز ورزشی نیز در برزیل باز شده است و مردم می‌توانند برای ورزش به باشگاه بروند. برزیل پس از آمریکا بیشترین شمار مبتلایان به کرونا را در جهان داراست. شمار مبتلایان به این بیماری نیز هر روز در این کشور افزایش می‌یابد. باوجود هشدار‌های کارشناسان درباره گسترش این بیماری، مسئولان اقتصادی برزیل نگران بحران مالی و اقتصادی و افزایش بیکاری هستند.
در این شرایط میلیون‌ها فعال و کارگر غیررسمی برزیلی با گزینه‌ای دشوار مواجه هستند. آن‌ها می‌توانند به سر کار خود بازگردند و خطر ابتلا به این بیماری را به جان بخرند یا اینکه گرسنه بمانند. کارگران برزیلی می‌گویند هر روز در معرض کرونا قرار دارند و هیچ محافظتی وجود ندارد، زیرا مردم نمی‌توانند مواد ضدعفونی کننده یا ماسک تهیه کنند و خودشان ماسک‌های دست ساز خودشان را استفاده می‌کنند.
 
صدور مجوز عرضه رمدسیویر به بازار

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، کمیسیون اروپا روز جمعه مجوز عرضه به بازار مشروط داروی ضد ویروسی رمدسیویر را در اتحادیه اروپا صادر کرد. این دارو برای درمان افراد مبتلا به کووید ۱۹ مورد استفاده قرار می‌گیرد.
استلا کایریاکیدز، کمیسر بهداشت کمیسیون اروپا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد ما هیچ تلاشی را برای دستیابی به دارو یا واکنس موثر برای مقابله با ویروس کرونا را نادیده نخواهیم گرفت. مجوز اعطا شده به این دارو کمتر از یک ماه پس از درخواست صادر شد.

شناسایی ۱۵۳۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در فیلیپین
به گزارش خبرگزاری رویترز از مانیل، وزارت بهداشت فیلیپین اعلام کرد امروز (جمعه) از یک هزار و ۵۳۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و ۶ مورد جدید مرگ بر اثر این ویروس در این کشور خبر داد. همچنین تعداد کل موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور به یک هزار و ۲۸۰ مورد و تعداد کل موارد آلودگی به این ویروس نیز به ۴۰ هزار و ۳۳۶ مورد رسیده است.

شناسایی ۱۳۰۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در اندونزی
به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، یک مقام وزارت بهداشت اندونزی امروز (جمعه) از یک هزار و ۳۰۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. در نتیجه، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در اندونزی به ۶۰ هزار و ۶۹۵ مورد رسید. اندونزی همچنین روز جمعه از ۴۹ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر داد؛ بنابراین شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در اندونزی به سه هزار و ۳۶ مورد رسید.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.