افشای جزئیات نرم افزار جاسوسی صهیونیستی از تلفن همراه

صدا و سیما دوشنبه 01 دی 1399 - 11:46
تلویزیون الجزیره فاش کرد؛ شماری از کشور‌های عربی به ویژه امارات از نرم افزار‌های ساخت رژیم صهیونیستی برای هک کردن گوشی‌های تلفن همراه استفاده می‌کنند.  

افشای جزئیات نرم افزار جاسوسی صهیونیستی از تلفن همراهبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ تلویزیون الجزیره در یک برنامه مستند فاش کرد شماری از کشور‌های عربی به ویژه امارات عربی متحده از نرم افزار‌های ساخت رژیم صهیونیستی برای هک کردن گوشی‌های تلفن همراه بدون نیاز به کلیک کردن بر روی لینک یا پاسخ دادن به تماسها، استفاده می‌کنند. 

تحقیقات این شبکه فاش کرد امارات در شرکت‌های اسرائیلی که نرم افزار‌ها و فناوری‌های ویژه جاسوسی و شنود تولید می‌کنند، سرمایه گذاری هنگفتی کرده است.
برنامه ”ما خفی اعظم“ شبکه الجزیره، جاسوسی از گوشی‌های تلفن همراه خبرنگاران، روزنامه نگاران و فعالان سیاسی با استفاده از برنامه‌های پیشرفته شنود اسرائیلی را فاش کرد. این برنامه در قسمت جدید با عنوان ”شرکای جاسوسی“ توانست به اطلاعاتی درباره قرارداد‌های سرمایه گذاری هنگفت امارات در شرکت‌های اسرائیلی تولیدکننده فناوری‌های جاسوسی و شنود، دست پیدا کند.
این برنامه با همکاری یک پژوهشگاه کانادایی موفق شد به جزئیات اختصاصی درباره عملیات شنود و جاسوسی از گوشی‌های تلفن همراه دست پیدا کند.
گزارشگر شبکه الجزیره گفت: ”صفر کلیک“ یا هک کردن گوشی بدون اینکه صاحب آن بر روی هر لینک مشکوکی کلیک کند. تحقیقات جدید در برنامه ”ما خفی اعظم“ با نام ”شرکای جاسوسی“، جزئیات شوکه کننده‌ای را از این فناوری فاش کرد که پیشرفته‌ترین فناوری برای نفوذ در گوشی‌های تلفن همراه و جاسوسی از کاربرانش است، بدون آنکه کاربر متوجه شود. کافی است یک تماس تلفنی ناشناس از یکی از نرم افزار‌ها با گوشی هوشمند شما گرفته شود و حتی اگر به آن پاسخ ندهید، برنامه نفوذ موفق می‌شود به آن گوشی نفوذ کند. این فناوری جاسوسی، ساخت یک شرکت امنیت سایبری اسرائیلی به نام ”ان اس او“ است. همین شرکت اسرائیلی سازنده برنامه بحث برانگیز شنود به نام ”پگاسوز“ است.
در مدت چند ماه تحقیق، ”ما خفی اعظم“ عملیات جاسوسی و هک کردن گوشی‌های تلفن همراه را پیگیری کرد. با همکاری یک پژوهشگاه بین المللی که تخصص آن در شناسایی هک شدن گوشی هاست و مقر آن در شهر تورنتوی کانادا قرار دارد، یکی از گوشی‌های تیم تهیه کننده این برنامه بررسی شد. این گوشی، پیشتر پیام‌های تهدیدآمیز زیادی دریافت کرده بود. پس از هفت ماه بررسی و پیگیری، عملیات هک شدن این گوشی کشف شد. کارشناس این پژوهشگاه کانادایی، نوزدهم ماه ژوئیه گذشته را زمان هک شدن این گوشی اعلام کرد. هک شدن این گوشی با استفاده از برنامه پگاسوز و با استفاده از فناوری ”صفر کلیک“ صورت گرفته است. موضوع قابل توجه آن است که هک شدن این گوشی، چند روز پس از آن صورت گرفت که تحقیقات برنامه ما خفی اعظم درباره جزئیات فرار یک سرمایه گذار هندی از امارات پخش شد.
از این گوشی برای برقراری تماس‌های تلفنی با طرف‌های رسمی در امارات برای پاسخ دادن به نتایج آن تحقیق، استفاده شده بود. داده‌های مربوط به هک شدن این گوشی، همچنین فاش کرد ۳۶ گوشی هوشمند دیگر خبرنگاران شبکه الجزیره هم به صورت همزمان هک شده است و کاربران آن هدف شنود و جاسوسی قرار گرفته اند.
بیل مارزاک کارشناس شرکت کانادایی ”سیتیزین لاب“ به الجزیره گفت: ”تا جایی که ما می‌دانیم، می‌توانند به هر چیزی در گوشی تلفن همراه دسترسی پیدا کنند. آن‌ها به میکروفن و دوربین گوشی‌ها دسترسی پیدا می‌کنند و می‌توانند نشست‌ها و گفتگو‌های شما را شنود کنند. “
در ادامه این گزارش آمده است: بهای یک نمونه از این فناوری شرکت اسرائیلی ان اس او ممکن است به سه میلیون دلار برسد. این شرکت اسرائیلی، پس از موافقت وزارت دفاع (جنگ) این رژیم، فناوری‌های جاسوسی را به کشور‌ها و دولت‌ها می‌فروشد. در اینجا نام امارات برجسته می‌شود که تحقیقات فاش کرد در صدر کشور‌هایی قرار دارد که با اشتیاق برای دسترسی به فناوری‌های جاسوسی اسرائیل، هزینه می‌کند. بر اساس اعلام پژوهشگاه سیتیزن لاب، شرکت اماراتی ”دارک ماتر“ از نرم افزار پیگاسوز استفاده می‌کند. محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی، پیش از این از فناوری‌های این شرکت ابزار خرسندی کرده بود.
سیاستمداران، خبرنگاران و فعالان شبکه‌های اجتماعی، در صدر قربانیان نرم افزار‌های جاسوسی اسرائیل قرار دارند. بسیاری از قربانیان نمی‌دانند که گوشی‌های تلفن همراه آن‌ها هک شده است. کسانی هم که می‌فهمند، از ترس جان خودشان سکوت می‌کنند و بعضی از آن‌ها هم راه پر پیچ و خم و پیچیده شکایت‌های قضایی را در پیش می‌گیرند.
یک برنامه مستند فاش کرد شماری از کشورهای عربی به ویژه امارات عربی متحده از نرم افزارهای ساخت رژیم صهیونیستی برای هک کردن گوشی های تلفن همراه بدون نیاز به کلیک کردن بر روی لینک یا پاسخ دادن به تماسها، استفاده می کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، تحقیقات این شبکه فاش کرد امارات در شرکت های اسرائیلی که نرم افزارها و فناوری های ویژه جاسوسی و شنود تولید می کنند، سرمایه گذاری هنگفتی کرده است.
برنامه ”ما خفی اعظم“ شبکه الجزیره، جاسوسی از گوشی های تلفن همراه خبرنگاران، روزنامه نگاران و فعالان سیاسی با استفاده از برنامه های پیشرفته شنود اسرائیلی را فاش کرد. این برنامه در قسمت جدید با عنوان ”شرکای جاسوسی“ توانست به اطلاعاتی درباره قراردادهای سرمایه گذاری هنگفت امارات در شرکت های اسرائیلی تولیدکننده فناوری های جاسوسی و شنود، دست پیدا کند.
این برنامه با همکاری یک پژوهشگاه کانادایی موفق شد به جزئیات اختصاصی درباره عملیات شنود و جاسوسی از گوشی های تلفن همراه دست پیدا کند.
گزارشگر شبکه الجزیره گفت: ”صفر کلیک“ یا هک کردن گوشی بدون اینکه صاحب آن بر روی هر لینک مشکوکی کلیک کند. تحقیقات جدید در برنامه ”ما خفی اعظم“ با نام ”شرکای جاسوسی“، جزئیات شوکه کننده ای را از این فناوری فاش کرد که پیشرفته ترین فناوری برای نفوذ در گوشی های تلفن همراه و جاسوسی از کاربرانش است، بدون آنکه کاربر متوجه شود. کافی است یک تماس تلفنی ناشناس از یکی از نرم افزارها با گوشی هوشمند شما گرفته شود و حتی اگر به آن پاسخ ندهید، برنامه نفوذ موفق می شود به آن گوشی نفوذ کند. این فناوری جاسوسی، ساخت یک شرکت امنیت سایبری اسرائیلی به نام ”ان اس او“ است. همین شرکت اسرائیلی سازنده برنامه بحث برانگیز شنود به نام ”پگاسوز“ است.
در مدت چند ماه تحقیق، ”ما خفی اعظم“ عملیات جاسوسی و هک کردن گوشی های تلفن همراه را پیگیری کرد. با همکاری یک پژوهشگاه بین المللی که تخصص آن در شناسایی هک شدن گوشی هاست و مقر آن در شهر تورنتوی کانادا قرار دارد، یکی از گوشی های تیم تهیه کننده این برنامه بررسی شد. این گوشی، پیشتر پیام های تهدیدآمیز زیادی دریافت کرده بود. پس از هفت ماه بررسی و پیگیری، عملیات هک شدن این گوشی کشف شد. کارشناس این پژوهشگاه کانادایی، نوزدهم ماه ژوئیه گذشته را زمان هک شدن این گوشی اعلام کرد. هک شدن این گوشی با استفاده از برنامه پگاسوز و با استفاده از فناوری ”صفر کلیک“ صورت گرفته است. موضوع قابل توجه آن است که هک شدن این گوشی، چند روز پس از آن صورت گرفت که تحقیقات برنامه ما خفی اعظم درباره جزئیات فرار یک سرمایه گذار هندی از امارات پخش شد.
از این گوشی برای برقراری تماس های تلفنی با طرف های رسمی در امارات برای پاسخ دادن به نتایج آن تحقیق، استفاده شده بود. داده های مربوط به هک شدن این گوشی، همچنین فاش کرد 36 گوشی هوشمند دیگر خبرنگاران شبکه الجزیره هم به صورت همزمان هک شده است و کاربران آن هدف شنود و جاسوسی قرار گرفته اند.
بیل مارزاک کارشناس شرکت کانادایی ”سیتیزین لاب“ به الجزیره گفت: ”تا جایی که ما می دانیم، می توانند به هر چیزی در گوشی تلفن همراه دسترسی پیدا کنند. آنها به میکروفن و دوربین گوشی ها دسترسی پیدا می کنند و می توانند نشست ها و گفتگوهای شما را شنود کنند.“
در ادامه این گزارش آمده است: بهای یک نمونه از این فناوری شرکت اسرائیلی ان اس او ممکن است به سه میلیون دلار برسد. این شرکت اسرائیلی، پس از موافقت وزارت دفاع (جنگ) این رژیم، فناوری های جاسوسی را به کشورها و دولت ها می فروشد. در اینجا نام امارات برجسته می شود که تحقیقات فاش کرد در صدر کشورهایی قرار دارد که با اشتیاق برای دسترسی به فناوری های جاسوسی اسرائیل، هزینه می کند. بر اساس اعلام پژوهشگاه سیتیزن لاب ، شرکت اماراتی ”دارک ماتر“ از نرم افزار پیگاسوز استفاده می کند. محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی، پیش از این از فناوری های این شرکت ابزار خرسندی کرده بود.
سیاستمداران، خبرنگاران و فعالان شبکه های اجتماعی، در صدر قربانیان نرم افزارهای جاسوسی اسرائیل قرار دارند. بسیاری از قربانیان نمی دانند که گوشی های تلفن همراه آنها هک شده است. کسانی هم که می فهمند، از ترس جان خودشان سکوت می کنند و بعضی از آنها هم راه پر پیچ و خم و پیچیده شکایت های قضایی را در پیش می گیرند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.