به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دنیای امروز بی تردید برای کسانی دنیای بهتری میتواند باشد که یا خودشان دارای ایدههای خلاقانه و تازه باشند و یا بتوانند ایدهها و نظرات خلاقانه دیگر افراد جامعه را به منصه ظهور برسانند و جامه عمل بپوشانند.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید در زیر آسمان همین شهر بزرگ و فرهنگ پرور شیراز، جوانان جویای نام و خلاقی دور هم جمع شدهاند که رسالت شأن را تحقق بخشیدن به ایدهها و رویاهای دیگران میدانند، کسانی که حاضرند در این راه همه دانش و تجربه خود را با شور جوانی بیامیزند و چراغ راهی باشند برای اینکه هر کدام از ما بتوانیم رونقی را به کسب و کار و اقتصاد و معیشت زندگی خودمان ببخشیم اما آنها برای اینکه بتوانند کار خودشان را درست انجام بدهند و پاسخگوی اعتماد ما به خودشان باشند، تنها یک شرط دارند که در ادامه به بیان آن خواهیم پرداخت.
آن گونه که مهندس سروش نجات، مدیرعامل شرکت ایده گستران ثمین پارس میگوید: یکی از اهداف راه اندازی این شرکت ایجاد انگیزه و اشتیاقِ به زندگی و رفع ناامیدی در جامعه است؛ مشکلاتی که در سردرگمی افراد و اینکه نمیدانند چه میخواهند و هدف شأن چیست ریشه دارد.
وی با بیان اینکه با نگاه به این واقعیتها و آسیب شناسی تبعات ناشی از آن، شرکت ایده گستران ثمین پارس راه اندازی شد، اظهار کرد: ما میخواستیم مجموعهای باشیم برای تجاری سازی ایدههای افراد مختلف اعم از کسانی که سرمایه دارند یا آنهایی که از سرمایه کافی برخوردار نیستند؛ هدف عمده ما همین است که بتوانیم کارآفرینی کنیم و ایدهها را از صفر تا صد به نتیجه برسانیم.
این فعال حوزه کسب و کارهای نوین، شرط همکاری و همراهی با صاحبان ایدهها را صرف فعل خواستن در فرد صاحب ایده عنوان کرد و ادامه داد: ما در این مسیر برای کسانی که واقعاً میخواهند ایدههای شأن به سرانجام برسد، کمکها و مشاورههای راهگشا خواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت ایده گستران ثمین پارس با تاکید بر اینکه با واسطه گری و دلالی اتفاق مثبتی در جامعه رخ نمیدهد، بیان کرد: ایجاد تغییرات مثبت در جامعه همت جمعی را میطلبد که هر کس به سهم خود بخواهد تغییری مثبت و رو به جلو را در جامعه ایجاد کند، به همین دلیل از همه کسانی که ایده خلاقانه ای دارند اما از پشتوانههای مالی، فنی و تخصصی محروم اند دعوت میکنیم تا با مراجعه به ما در مسیر تحقق خواستهها و ایدههای خود گام بردارد.
وی با بیان اینکه در حوزههای کارآفرینی، راه اندازی کارگاه و کارخانه، تولید محتوا، فضای مجازی، عملیاتی کردن ایدههای استارت آپی و … آماده مشاوره و فعالیت هستیم، گفت: نگاه ما در عرصه کارآفرینی بر سرمایه محوری استوار نیست بلکه میخواهیم با توجه به علاقه، استعداد و انگیزه متقاضیان بستههای پیشنهادی خود را با توجه به نیازها و شناختی که از بازارهای هدف کسب کردهایم، ارائه دهیم.
نجات با تاکید بر اینکه ما در شرکت ایده گستران ثمین پارس از آغاز تا پایان راه در کنار متقاضیان و صاحبان ایده خواهیم بود، تصریح کرد: برای ما سرمایه و آورده متقاضیان مبنای راه اندازی اشتغال نیست بلکه اگر در مواردی شاهد انگیزه و پشتکار مراجعه کنندگان باشیم، خود منابع مالی لازم برای کارآفرینی را تأمین خواهیم کرد.
وی در بخش دیگری از این گفت و گو به فعالیتهای تخصصی و تجربی این مجموعه در زمینه فروش و بازاریابی به سبکهای نوین نیز اشاره و یادآوری کرد: ما در شرکت ایده گستران ثمین پارس تلاش میکنیم و میتوانیم با ارائه راهکارهای مؤثر برای فروش، از تولیدکنندگان و کالای ایرانی حمایت کنیم.
مدیر عامل شرکت ایده گستران ثمین پارس با اشاره به اینکه این شرکت، چند سالی است که علاوه بر شیراز در بندر چابهار نیز به صورت رسمی فعالیت دارد، ادامه داد: علاوه بر این در شهرستانهای داراب، جهرم و کازرون نیز نمایندگیهای این شرکت در شرف تأسیس و راه اندازی هستند.
به گفته نجات، هم اکنون شرکت ایده گستران ثمین پارس در کلانشهر شیراز با ۲ شعبه به کار خود ادامه میدهد.
نجات در ادامه سخنان خود به بخشی از موفقیتهای مجموعه ایده گستران ثمین پارس نیز اشاره کرد و افزود: ما در زمینه تولید محتوا و راه اندازی استارت آپ ها موفقیتهای قابل توجهی را کسب کردهایم و یا نقشه راه مناسبی برای موفقیت افرادی که در زمینه فیلمسازی و گوهر تراشی فعالیت داشتهاند طراحی کردهایم که زمینهای باشد برای اینکه از استعدادهای خود به نحو موثرتری بهره برداری کنند.
وی در بخش دیگری از این گفت و گو افقهای فعالیت شرکت ایده گستران ثمین پارس را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: ما هیچ علاقهای به واسطه گری و فعالیت در بخش خرید ارز و سوداگری مسکن نداریم چراکه با رویکرد اشتغال محور در تلاش هستیم اولین کارخانه تولید عطر و ادکلن را راه اندازی کنیم؛ این پروژه بسیار بزرگ به طور مستقیم ۳۵ نفر و غیرمستقیم تعداد بیشتری را مشغول به کار خواهد کرد.
این فعال حوزه کسب و کار، در زمینه استارت آپ ها نیز گفت: هر چند محصولات لوکس در اولویت همه مردم نیست، با این حال باید محصولاتی را تولید کنیم که جاذبه صادراتی هم داشته باشند. برای موفقیت در این عرصه هم نیازمند نگرشی نوین در زمینه بسته بندی هستیم. به همین دلیل برای حمایت از صنایع دستی از جعبههای خاتم کاری استفاده میکنیم که بسیار ماندگارتر است و میتوانیم با توسل به فرهنگ و هنر ایرانی، نقص و کمبود صنایع بسته بندی را تا حدود زیادی جبران کنیم.
مدیرعامل شرکت ایده گستران ثمین پارس در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری مراسم تجلیل از پرستاران در دفتر این شرکت اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه روز گذشته همزمانی شب یلدا و روز پرستار را داشتیم تصمیم گرفتیم برای عمل به رسالت اجتماعی خود و تقدیر از کادر درمان و پرستاران، تعدادی از پرستاران بیمارستان نمازی را مورد تقدیر و تجلیل قرار دهیم.
یادآور میشود: این برنامه با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار و از زحمات مهندس نجات، مدیر عامل شرکت ایده پردازان ثمین پارس نیز به پاس سالها تلاش و کوشش در راه تحقق ایدههای افراد خلاق با اهدای لوح و تندیس قدردانی شد.