امسال از چهارم تا ۱۰ ماه تیرماه برنامه هایی به مناسبت هفته مباررزه با مواد مخدر در استان ها پیش بینی شد.
به گزارش ایرنا، مسوول انجمن ورزش صبحگاهی شهرستان میبد در حاشیه ورزش صبحگاهی امروز به خبرنگار ایرنا گفت: به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر هر روز همراه با نرمش صبحگاهی یکی از رشتههای ورزشی مانند دارت ، هفت سنگ ، والیبال و تنیس روی میز نیز برگزار می شود.
جواد آقاییان افزود: همه روزه از ساعت پنج و نیم صبح علاقه مندان به ورزش صبحگاهی از محلههای مختلف شهر در این مکان جمع میشوند و حرکات ورزشی و نرمشی و پیادهروی انجام میدهند و در کنار آن نیز به مناسبت های مختلف برنامه ویژه ورزشی با سر دادن شعارهایی مرتبط اجرا می شود.
وی فعالیت ورزشی خانمها را نیز یادآور شد و ادامه داد: انجمن ورزش صبحگاهی میبد آمادگی دارد در صورت استقبال بانوان از ورزش صبحگاهی این مورد را پیگیری کند تا با همکاری شهرداری در ساعت ورزش صبحگاهی در مسیرهای مختلف شهر دسترسی به اتوبوسهای شهری برای تردد بانوان به بوستان بهاران فراهم شود.
وی میانگین حضور آقایان در انجام ورزشهای نرمشی صبحگاهی را ۷۰ نفر و هفت نفر هم از بانوان عنوان کرد.
بانوان شرکت کننده در برنامههای ورزش صبحگاهی نیز به موثر بودن ورزش در تغییر روحیه خود اشاره کردند.
اکرم سلطنت خواه شهروند مشهدی ساکن میبد گفت: یک ماه است که برای انجام ورزش صبحگاهی ساعت پنج و نیم به بوستان یادشده میآید و بعد از ۴۵ دقیقه پیاده روی در محوطه پشت سر آقایان به انجام نرمش صبحگاهی میپردازد.
یکی از بانوان میبدی هم با اشاره به اینکه هنگام انجام ورزش صبحگاهی بانوان با حجاب کامل به ورزش میپردازند ، گفت: با توجه به تداوم شیوع ویروی کرونا به عنوان منشا بیماری کووید ۱۹ از یک ماه قبل فعالیت ورزش صبحگاهی را آغاز کرد ، روحیه خوبی پیدا کرد و روزها دیگر احساس خستگی و تنبلی نمی کند و به بانوان میبدی توصیه کرد که نسبت به ایجاد روحیه شاد در خود، فعالیت های ورزشی را در برنامه روزانه خود قرار دهند.
شهرستان میبد پنج هزار و ۵۰۰ ورزشکار سازمان یافته دارد که در رشتههای مختلف ورزشی مشغول به فعالیت هستند که کنون با کسب مقامهای جهانی ، ملی و استانی بهخوبی درخشیده اند.
مرکز شهرستان ۱۰۶ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد و ۴۹ درصد جمعیت آن را بانوان تشکیل می دهند.
همچنین اول تیرماه جاری دبیر اجرایی مراسم هفته مبارزه با مواد مخدر ایران با تشریح برنامه ها گفت: جهت گیری برنامه های ایران در هفته یادشده در راستای تقویت گفتمان و اهتمام اجتماعی به منظور مهار اعتیاد در کشور و تلاش در جهت جلب مشارکت حداکثری سایر کشورها برای ایفای تعهدات خود برنامه ریزی شد.
به گزارش ایرنا، حمید صرّامی با یادآوری این موضوع که مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۱۹۸۷ میلادی، روز ۲۶ ژوئن مصادف با پنجم تیر ماه را به عنوان روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر نامگذاری کرد، افزود: براساس این نامگذاری، مقرر شد همه کشورها ضمن ارایه فعالیتهای صورت پذیرفته، نسبت به تقویت اقدامات و همکاریهای منطقهای و بینالمللی برای نیل به جهانی عاری از اعتیاد و مصرف مواد تلاش جدی کنند.
وی ادامه داد: مشکل مواد مخدر یکی از چالش برانگیزترین مسایلی است که جامعه جهانی با آن رو به روست و تاثیر نامناسبی را در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، امنیت و جلوگیری از توسعه پایدار در جوامع گذاشته است.
به گفته مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد، جمهوری اسلامی ایران به عنوان پرچمدار امر مبارزه با مواد مخدر با اتخاذ راهبردی جامع، متوازن و فراگیر در عرصههای مختلف با بهرهگیری از ظرفیتها توانسته است در سه سال اخیر، با وجود افزایش تحریمهای ظالمانه از سوی آمریکا و اعمال محدودیت در دستیابی دستگاه های مبارزه کننده به تجهیزات و فناوریهای روز، با اقدامات یکپارچه، علمی، هدفمند، فوقالعاده و جدید، دستاوردهای ارزشمندی را در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنین جهتگیری های صورت پذیرفته از سوی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، به منظور مهار و کنترل اعتیاد به دست آورد.