علیرضا رزم حسینی در راس هیاتی با ورود به این معدن و بازدید از بخشهای مختلف، مشکلات آن را از نزدیک بررسی و نسبت به پیگیری و حل آنها قول مساعدت داد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بردسکن نیز در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: به دلیل استقرار معادن غنی از کانسنگ مس با تیپ مانتو در منطقه درونه و انابد شهر بردسکن، این منطقه محروم به یکی از قطبهای فرآوری مس و کاتد مس تبدیل شده است.
شهرام طلوع فکور افزود: حمایت از معادن و واحدهای صنایع معدنی موجود در این مناطق زمینه ساز اشتغال پایدار، محرومیت زدایی و جلوگیری از مهاجرت به شهرستانهای بزرگ استان است.
وی ادامه داد: با توجه به وجود بیش از ۱۹ معدن فعال با ذخیره بیش از ۱۲ میلیون تن و استخراج سالانه ۶۰۰ هزار تن زمینه اشتغال ۵۱۵ نفر در این شهرستان فراهم شده که در راستای تکمیل زنجیره تولید و جلوگیری از خام فروشی ۶ واحد تولیدی فرآوری و تولید کنسانتره مس اکسیدی و سولفیدی با سرمایه گذاری ۶۵۸ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۵۹۴ نفر در این منطقه راه اندازی شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بردسکن گفت: به منظور اجرای طرحهای توسعه ای و استفاده بهینه از ذخایر معدنی مس نیاز به تامین امکانات زیربنایی برای حمایت از سرمایه گذاریهای جدید است که مهمترین آن احداث پست ۱۳۲ کیلوولت به مسافت ۴۰ کیلومتر و یک پست به منظور توسعه پست انابد با اعتبار هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال است.
وی افزود: یکی مهمترین مشکلات معادن این شهرستان کمبود برق است که در صورت رفع آن با افزایش نوبتهای کاری در معادن تا هزار و ۶۰۰ شغل در این بخش ایجاد می شود.