خلیل بهروزیفر در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره بیمه کارگران اظهار داشت: طبق قانون بیمه کارگران ساختمانی، پیمانکاران موظفند تمامی کارگران را تحت پوشش بیمه و بیمه بیکاری قرار دهند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر در مواردی کارگری زیرپوشش بیمه قرار نگرفته باشد کارفرما و پیمانکار پروژه باید پاسخگوی این موضوع باشد.
وی ابراز داشت: در این راستا اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی در کمیسیون اجتماعی تصویب و به هیئت رئیسه مجلس ارجاع داده شد و بر اساس اولویتبندی در صحن مجلس به رأی گذاشته میشود.
بهروزیفر با اشاره به پیگیریهای انجام شده در سطح استانی و ملی در حوزه کمبود آب زراعی در گیلان افزود: متأسفانه زیرساختهای لازم برای آبرسانی زراعی در حوزه آببندانها و انهار در استان گیلان مناسب نیست.
وی با بیان اینکه مناسبسازی این زیرساختها باید در گذشته انجام میشد که نشد گفت: برخی از این آببندانها به موقع لایروبی نشد و نتوانستند آبگیری داشته باشند که این خود مشکلات آبرسانی کشاورزی را مضاعف کرد.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین در سطح استان گیلان چشمهها و رودخانههای دائمی و فصلی داشتیم که آنها نیز اکنون آب بسیار کمی دارند و یا به کلی خشک شدهاند.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این راستا پیگیریهایی در سطح ملی و در وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو در جهت ایجاد زیرساختهای مناسب برای آبرسانی زراعی انجام شد.
وی افزود: امیدواریم حداقل در دولت جدید اعتباراتی برای ایجاد و بهسازی زیرساخت لازم برای آبرسانی زراعی و ایجاد و تکمیل سدهای لاستیکی داشته باشیم چرا که به واسطه این اقدامات میتوان بخشی از مشکلات این حوزه را حل کرد.
بهروزیفر در مورد مشکلات آنتندهی در حوزه شهری و روستای شهرستانهای فومن و شفت عنوان داشت: برای حل این مشکل چندی پیش کابلهایی خریداری شد تا به شکل زمینی تعبیه شود.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس اظهار داشت: برخی از روستاها در این امر با مخابرات و همچنین در جهت حفاری و تعبیه کابلها در مسیر مشارکت میکنند که در آن روستاها فرآیند تقویت آنتندهی با سرعت بیشتری انجام میگیرد.
وی گفت: از طرفی در روستاهایی که در این اقدام مشارکت ندارند مخابرات باید برای جذب پیمانکار مناقصه برگزار کند و با توجه به گستردگی مناطق و اعتبارات محدود پیمانکاران استقبال چندانی برای مشارکت در این امر ندارند.
بهروزیفر افزود: از این رو در هر روستایی که دهیار برای انجام کابلکشی مشارکت کرد این امر به سرعت انجام پذیرفته و در روستاهایی که مشارکتی با مخابرات ندارند فرآیند کابلکشی در آن منطقه انجام نشده و یا به کندی پیش میرود.
انتهای پیام/614/ش