« مسعود شهرجردی » روز سهشنبه در حاشیه آیین رونمایی از کتاب« خمین در گذر زمان» در شهرداری خمین در گفت و گو با ایرنا افزود: سهمیه امسال جهاد دانشگاهی استان مرکزی در حوزه چاپ کتاب، ۵۰ عنوان بود و تاکنون این مرکز بیش از سهمیه مشخص شده، کتاب چاپ کرده است.
وی با اشاره به اینکه آیین رونمایی از کتاب در هر ماه در دستور کار جهاد دانشگاهی استان مرکزی است، ادامه داد: کتاب مولفان در دستگاهی که فعالیت می کنند، رونمایی میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: نگاه این مرکز به سمت اقدامات پژوهش محوری است که در سطح جامعه منجر به خدمات شوند.
شهرجردی اضافه کرد: شناسایی شاخص توسعه اجتماعی استانهای کشور از جمله طرحهای پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی است که به صورت ملی سال گذشته آغاز و در ۲ ماه گذشته پایان یافت.
وی خدمات تخصصی درمان ناباروری، راه اندازی آزمایشگاه تشخیص طبی، راه اندازی آزمایشگاه معتمد محیط زیست، ارتقای زنان منطقه آزاد کیش و ارتقای زنان جزیره قشم را از اقدامات پژوهشی جهاد دانشگاهی بیان کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: تولید دانش بنیان انار در ساوه از سوی این مرکز انجام شد و انتظار می رود مرکز تخصص انار خدمات مطلوبی را به باغداران ساوه ارائه دهد.
شهرجردی با اشاره به اجرای طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی گفت: این طرح در استان مرکزی ۲ هزار متقاضی را تحت پوشش قرار می دهد.
وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال پایدار، اتصال پایدار صاحبان مشاغل خانگی به بازار، توانمندسازی مشاغل متقاضیان و کاهش وابستگی به تسهیلات از اهداف طرح ملی توسعه مشاغل خانگی است.
شهرجردی افزود: این طرح در سه مرحله شامل شناسایی مزیت و ظرفیتهای استان، توانمندسازی و اتصال به بازار کار مورد توجه قرار گرفته است و با بهرهگیری از اقدامات پژوهشی و با همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام میشود.
شهردار خمین نیز در این آیین گفت: در راستای تحقق سیاستهای اجرایی، شهرداری خمین شورای پژوهش به عنوان اتاق فکر شهری و پیشرو در نهضت نرمافزاری و مغزافزاری به منظور بهرهگیری از نقطه نظرات مدیران و کارشناسان شهرداری و اساتید حوزوی و دانشگاهی آغاز به کار کرده است.
« ابوالفضل مرتضیان » ادامه داد: کارگروه تخصصی عمران و شهرسازی، کارگروه تخصصی نظارت و سلامت اداری، کارگروه تخصصی مدیریت شهری و ترافیک، کارگروه تخصصی برنامه پنج ساله شهرداری، کارگروه تخصصی روابط عمومی و مناسبتها، کارگروه تخصصی آموزش و رفاه کارکنان و کارگروه تخصصی زیباسازی و فضای سبز در این شورا فعالیت میکنند.
وی افزود: هشت شورای پژوهش امسال در خمین برگزار و ۲۳ مصوبه تصویب شده که هفت مصوبه آن اجرا شده و باقی مصوبات به علت زماندار بودنشان در حال پیگیری و اجرا هستند.
«خمین در گذر زمان» عنوان کتابی است که به قلم «مهدی عباسی» و «علی مهبد» نگارش شده و ویژگیهای شهری خمین را تشریح میکند.
خمین در جنوب استان مرکزی ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.