نماینده اهواز: 702 روستای خوزستان آب شرب ندارند/ گفتار درمانی فایده ندارد؛ مردم اقدام عملی می خواهند

عصر ایران سه شنبه 29 تیر 1400 - 13:23
انتظار ما از دولت سیزدهم این است که رهاسازی آب را در استان خوزستان انجام دهند و از انتقال پروژه های آب از سرشاخه ها جلوگیری کنند.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: گفتار درمانی و وعده های تو خالی دردی از دردهای مردم خوزستان را درمان نمی کند. آقای روحانی ۸ سال به مردم خوزستان وعده داد اما به هیچ کدام عمل نکرد، در دو روز گذشته معاونین وزرا را به خوزستان فرستاده است و حاتم بخشی برای دولت بعد کردند.

مجتبی یوسفی در گفت وگو با خبرنگار عصر ایران گفت: مردم اقدام عملی می خواهند، بیشتر از این نمی شود در حق یک استان بی عدالتی روا داشت البته فقط خوزستان درگیر این مشکلات نیست، غرب، جنوب و شرق کشور هم درگیر همین مشکلات هستند. برخی استان های کشور از توسعه زیرساخت ها به سمت توسعه فرهنگی اجتماعی رفته اند و جشنواره های بین المللی برگزار می کنند اما در خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان و چهارمحال بختیاری با ۱۲درصد منابع آب روستاهایشان آب شرب ندارند و فاقد هر گونه توسعه زیرساختی هستند.

وی ادامه داد: چرا باید در کشور برای انتقال آب به صورت غیر کارشناسی اکوسیستم را به هم بزنیم مثل دریاچه ارومیه که آن را به دریاچه نمک تبدیل کرده ایم و زندگی ۵ استان را به خطر انداختیم، هورالعظیم و تالاب شادگان را تبدیل به کویر می کنیم جلگه خوزستان که امنیت غذایی کشور و رتبه یک تولید گندم و ذرت است را تبدیل به کویر می کنیم.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نمایندگان مردم خوزستان، سیستان وبلوچستان و چهارمحال بختیاری باید به وزارتخانه ها و سازمان برنامه و بودجه التماس کنند که یک میلیارد به فلان پروژه استان اختصاص داده شود ولی از آن طرف ظرف دوسال بهترین پروژه های انتقال آب چند هزار کیلومتری انجام می شود و منابع آن نیز تامین می شود. همه اینها به معنای بخشی نگری و سومدیریت است.

نماینده اهواز

وی در پاسخ به این سوال که آیا زیبنده نظام جمهوری اسلامی ایران است که بعد از گذشت بیش از ۴۰سال از انقلاب همچنان روستاهایش فاقد آب شرب باشند ،گفت: پیرمرد عرب عشایر خوزستان در هورالعظیم در حالی که دام هایش از بی آبی تلف می شوند و در معیشت اش مانده است می گوید جمهوری اسلامی راضی به این بی عدالتی نیست قطعا رهبر معظم انقلاب از این وضعیت راضی نیست تمامی مشکلات ما از سوءِ مدیریت و بخشی نگری است برخی افراد متنفذ در کشور همه کشور را در چند استان می بینند و همه استان ها را از نظر زیرساختی به قهقهرا می برند .

وی گفت: انتظار ما از دولت سیزدهم این است که رهاسازی آب در استان خوزستان را انجام دهند. از انتقال غیر کارشناسی پروژه های آب از سرشاخه ها جلوگیری کنند، خسارت امروز کشاورزان و دامدارن را جبران کنند و پروژه های آب رسانی در استان خوزستان را که با حیات مردم در استان خوزستان و چهارمحال بختیاری در ارتباط هستند؛ تکمیل کنند.

یوسفی تاکید کرد: زشت است که بگویم برای خرید دو کیلومتر لوله صدمیلیون دویست میلیون پول نداریم ولی برای انتقال چندهزار میلیارد تومانی آب پول داریم.

او گفت: آقای روحانی و جهانگیری که برای مردم استان خوزستان گریه می کنند بدانند که مردم خوزستان تشنه ترحم نیستند بلکه تشنه خدمت هستند و عزت شان هم بالا است. این آقایان باید جواب دهند که چرا وزیرشان را به خوزستان نفرستاند یعنی در شان مردم نبود که وزیرشان را به این استان بفرستند.

وی تاکید کرد: ما در شمال و جنوب استان خوزستان بیشترین مشکلات را در حوزه کم آبی داریم از دهدز که چسبیده به سد کارون سه و چهار است و شامل ۷۰۲ روستا است مردم آب شرب ندارند تا مسجد سلیمان باغ ملک و ایذه؛ ولی بیشترین مشکل به دلیل سیاست های غلط در جنوب استان است که کشاورزی آرزوی مردم شده است و دام هایشان نیز در حال از بین رفتن است.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.