با این حال، مازندران مقصد بسیاری از مسافرانی شده که از تعطیلات این روزهای تهران، البرز و تعطیلات عید قربان استفاده کردند و به این استان آمدند.
هرچند پلیس راه استان مازندران با مسدود کردن مبادی ورودی و بازگرداندندن مسافران تا حد امکان قدم های خوبی برداشته است و مطابق آخرین آمار با اعمال قانون شدن دستی توسط پلیس ۳ هزار و ۲۳۶ دستگاه خودرو به علت ورود به ممنوعیت طرح کرونا در ورودیهای مازندران جریمه شدند، همچنین بازگشت بیش از ۳ هزار و ۸۲۱ دستگاه خودرو به مبدا نتیجه تلاش شبانهروزی ماموران پلیس راه بوده اما سوال اینجاست وقتی قوانین منع تردد اجرایی و مقرر می شود که ورود خودروها به استان های شمالی ممنوع شود چگونه عده ای با پرداخت مبالغ جریمه می توانند به مسافرت و تعطیلات خود ادامه دهند، مگر نه اینکه ممنوعیت ها باید مانع از ورود مسافران شود؟!
گذری کوتاه در شهرستان ها، شهرها و روستاهای مازندران در تعطیلات عید قربان و آخر هفته بیانگر هجوم انبوه خودروهای غیربومی و مسافرانی است که پلاک های متنوع و از اقصا نقاط کشور راهی شمال شده اند. مطابق اظهارنظر مسئولان بهداشتی، آنانی که سفر کردند به همان اندازه کارشان خطرناک است که تجمعات مذهبی، دورهمیها و همایشها نگران کننده است.
در این بین اما سکوت مسئولان ارشد استان نیز قابل تامل است، در اخبار چند روز گذشته نه خبری از استاندار است و نه معاونان او، این سکوت عجیب به رفتار نمایندگان مجلس مازندران نیز سرایت کرده و گویا مدیران ارشد و تصمیم ساز و تصمیم گیر استان مازندران همگی به مسافرت رفته اند.
این در حالیست که سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اظهار اینکه موج پنجم بیماری سبب شده ظرفیت تمامی مراکز درمانی در استان پر شود، می گوید که متأسفانه وضعیت بیماری کرونا در استان بحرانی است و بیمارستانهای مازندران ظرفیت و گنجایش ندارند و تعطیلات شش روزه پایتخت و البرز نیز مشکلات مازندران را دو چندان کرده است.
شرایط تنکابن در آستانه بحران
در تنکابن دیروز چهارشنبه، با فوت یک بیمار دیگر و پذیرش ۱۸ بیمار جدید، در برابر ترخیص ۱۱ نفر، شمار بیماران بستری مبتلا به ویروس کرونا در تنکابن از مرز ۶۰ بیمار گذشت و به ۶۳ نفر رسید. این ششمین روز متوالی ثبت فوت ناشی از کرونا در تنکابن بود و مجموع شمار قربانیان در شش روز گذشته به ۱۱ نفر رسید.
فرماندار تنکابن با اشاره به اعمال مممنوعیت تردد در مبادی استان و در محورهای ارتباطی هراز و کندوان، گفت: اقدامات ما در شهرستان و در حوزۀ اصناف طبق دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا، شامل تعطیلی تالارها و محدودیت فعالیت رستورانها، کاهش حضور کارمندان به یک سوم و تعطیلی روزهای پنجشنبه بود که علاوه بر آن، افزایش نظارت و برخورد با موارد تخلف نیز در دستور کار بازرسان قرار گرفت.
سیدامیر حسینی جو در گفت و گو با ایسنا ضمن یادآوری گذشت یکسال و نیم از بیماری و خستگی مردم از محدویت های موجود، با قدردانی از همراهی آنان تاکید کرد: شیوع ویروس دلتا در کشور و حتی در جهان، باعث افزایش ابتلا و مرگ و میر در کشورهایی شده که بیش از ۵۰ درصد از جمعیت آنها واکسینه شده و این پیک بیماری، طبق گفتۀ کارشناسان حاصل ساده انگاری و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
مسئول ستاد کرونا تنکابن با تأکید بر سرعت ابتلا در سویه جدید بیماری و آسیبهای روانی و اجتماعی فوت مبتلایان در جامعه، گفت: طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی، بیش از ۵۰ درصد ابتلا در حال حاضر، حاصل برگزاری مراسم دورهمی، ختم و عروسی بوده که به دلیل عدم وجود علائم در غالب مبتلایان، سبب انتقال و گسترش بیماری در افراد و خانواده ها شده است.
حسینی جو از تزریق بیش از ۳۰ هزار دوز واکسن در شهرستان تنکابن نیز یاد و خاطرنشان کرد: تا تاریخ ۲۸ تیرماه، ۲۳ هزار و ۷۳۳ دوز نوبت اول و ۶ هزار و ۹۸۶ دوز نوبت دوم در شهرستان تزریق شده که با توجه به تسریع فرآیند واکسیناسیون و تأمین آن، از هفتۀ بعد شاهد پوشش بیشتر آن در گروه های سنی خواهیم بود.
وی در پایان با اشاره آخرین آمار بستری در بیمارستان شهید رجایی نیز گفت: از مجموع ۶۳ بیمار بستری در این مرکز، ۲۴ بیمار در بخش داخلی، ۴ بیمار در بخش ICU۱، پنج بیمار در بخش ICU۲، یک بیمار در بخش اطفال، ۸ بیمار بصورت بستری موقّت و ۲۱ بیمار نیز در بخش جراحی تحت مراقبت و مداوا قرار گرفتند.
انتهای پیام