به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، بنفشه زهرایی شامگاه سه شنبه در جلسه کمیته تخصصی ملی سازگاری با کمآبی در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان برگزار شد اظهار داشت: برداشت از آبهای زیرزمینی در استان سمنان باید تعادل بخشی و احیا شود.
وی افزود: در این استان برای رسیدن به آب قابلبرنامهریزی اجرایی لازم است به میزان 245 میلیون مترمکعب برداشت از آبهای زیرزمینی صرفهجویی شود.
دبیر کمیسیون تعادل بخشی آب کشور با بیان اینکه در حال حاضر در استان سمنان برای 171 میلیون مترمکعب برنامه ارائه کردهاند افزود: میزان بازچرخانی آب در برنامه ارائهشده استان سمنان مشتمل بر 4.1 میلیون مترمکعب است.
زهرایی عنوان کرد: کسری مخزن بهصورت سالانه در استان سمنان به میزان 130 میلیون مترمکعب است.
وی افزود: در این استان میزان کسری تجمعی مخزن نیز به میزان سه هزار و 200 میلیون مترمکعب است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان سمنان نیز در این جلسه ضمن بیان اینکه استان سمنان از کم بارانترین استانهای کشور است گفت: سمنان استانی واقع شده در کویر مرکزی ایران است.
ایرج حیدریان سمنان با بیان اینکه استان سمنان به لحاظ آب بسیار در مضیقه قرار دارد؛ افزود: میانگین افت سالانه ذخایر آبی استان سمنان 60 سانتیمتر برآورد شده است.
مدیرعامل آب منطقهای استان سمنان با بیان اینکه وضع استان سمنان در مقابله با بهرهبرداری از چاههای فاقد مجوز خوب است بیان کرد: 13 طرح مطالعاتی فاضلاب در سطح استان سمنان در دست اجرا است.
حیدریان اظهار کرد: در استان سمنان هفت شهر دارای طرحهای فاضلاب هستند و سه تصفیهخانه فاضلاب فعال دارای خروجی در این استان ایجادشده است.
انتهای پیام/363/ ع