به گزارش ایرنا، زمانی که ماشین سازی با رسول خطیبی و بدون در اختیار داشتن بازیکنان سرشناس و مطرح و در واقع با استفاده از بازیکنان جوان و جویای نام، روند خوبی را در رقابت ها طی می کرد و توانسته بود تیم های بزرگی مثل استقلال و تراکتور را از پیش روی بردارد و یا پرسپولیس را متوقف کند به یکبار همه چیز در این تیم عوض شد و خطیبی به عنوان سکاندار این تیم تصمیم به جدایی از آن گرفت که بی درنگ از سوی هیات مدیره باشگاه مورد موافقت واقع شد و همین امر ترمز ماشین سازان را کشید و این تیم را در سراشیبی سقوطی قرار داد که امروز شاهد و ناظر آن هستیم.
خطیبی به رغم جوان بودن در عرصه مربیگری، نتایج خوبی با تیم هایی که هدایت آنها را برعهده داشته است گرفته و ماشین سازی نیز از این امر مستثنی نبود، این مربی جوان در طول ۱۶ هفته ای که هدایت سبزپوشان تبریز را عهده دار بود با کسب نتایج شگفت انگیز مقابل تیم های بزرگ و ارایه بازی های قابل قبول، موفق به کسب ۶ برد، چهار تساوی و ۶ باخت و کسب ۲۲ امتیاز و قرار گرفتن در رده نهم جدول رده بندی شد که پس از جدایی اش دیگر این نتایج و رده تکرار نشد و ماشین سازی به رغم تغییر چندین باره کادر فنی دیگر نتوانست شیرازه اش را جمع کند و کم کم در مسیر منتهی به قعر جدول قرار گرفت.
رسول خطیبی در مصاحبه ای که بعدها انجام داد پشت پرده دلیل و یا دلایل جدایی اش از ماشین سازی را دخالت اطرافیان در جذب بازیکنان و امور فنی تیم عنوان کرد و در آلومینیوم اراک نیز به عنوان سرمربی عنوان کرد که دوست ندارد افراد غیر مرتبط در امور فنی تیم دخالت کنند.
جدایی خطیبی از ماشین سازی و برخی عوامل دیگر از جمله تغییرات مداوم در تیم از مدیرعامل گرفته تا کادر فنی و همچنین نبود بازیکن با انگیزه در ترکیب تیم، سرآغاز افول و بحرانی شدن وضعیت ماشین سازی در رقابت های لیگ نوزدهم بود که متاسفانه تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است و هر چند این تیم در ادامه رقابت ها موفق به حفظ سهمیه در لیگ برتر شد اما خطر حذف همچنان این تیم را تهدید می کند و با ادامه روند فعلی این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد.
تصمیمات غیرکارشناسی و بیشتر احساسی در این تیم بلای جای فوتبال یکی از قدیمی ترین تیم های ایران شده و در لیگ بیستم نیز این تیم ضعیف ترین نتایج را کسب کرده و به تنهایی در قعر جدول رده بندی قرار گرفته و از گزینه های اصلی سقوط به لیگ دسته یک است.
پس از آنکه ادامه همکاری ماشین سازی با رسول خطیبی به بن بست رسید تصمیم گیران این تیم هدایت و سکان تیم را به احد شیخ لاری سپردند که سال ها از عرصه مربیگری دوره بود و کارنامه خوبی در این عرصه نداشت.
شیخ لاری از هفته هفدهم تا بیست و دوم به مدت ۶ هفته بر صندلی سرمربیگری ماشین سازی نشست اما نتوانست نتایج مورد نظر را کسب کند و با ۲ امتیازی که از این بازی ها گرفت پرونده سرمربیگری اش را در این تیم بست تا بار دیگر ماشین سازی بدون سکاندار و در انتظار تعیین سرمربی جدید باشد.
حضور هومن افاضلی نیز در ادامه رقابت ها دردی از این تیم دوا نکرد و هرچند ماشین سازان توانستند در لیگ برتر ابقا شوند اما اختلاف امتیازی آنها با تیم های پشت سری و سقوط کننده بسیار اندک بود و همین امر زنگ خطری برای این تیم بود و چه بسا اگر امتیازهای کسب شده توسط رسول خطیبی در نیم فصل اول نبود این تیم یکی از تیم های سقوط کننده به دسته پایین تر بود.
با شروع بیستمین دوره لیگ برتر، ۲ تغییر بزرگ و البته احساسی در ماشین سازی رخ داد، واگذاری به مالک جدید و انتخاب وحید بیاتلو به عنوان سرمربی این تیم، اما دیگر اتفاق مهمی که باید در این تیم روی می داد نیافتاد و بیشتر بازیکنان فصل قبل از این تیم جدا شدند و جایگزین آنها نیز انتخاب نشد و تمامی بازیکنان جذب شده یا از لیگ دسته یک بودند و یا سطح شان در اندازه لیگ برتر نبود.
مدت زمان حضور بیاتلو در ماشین سازی زیاد طول نکشید و این مربی جوان که کارنامه تقریبا خوبی با تیم نود ارومیه داشت پس از پنج هفته و کسب تنها یک امتیاز از این تیم کناره گیری کرد تا بلاتکلیفی در ماشین سازی همچنان ادامه داشته باشد.
ماشین سازی در حال حاضر سه هفته را بدون سرمربی پشت سر گذاشته اند و به نظر می رسد مسوولان تیم قصدی برای انتخاب سرمربی جدید که بتواند این تیم را از بحران خارج کند ندارند و شاید دل به معجزه و شگفتی سازی مربیان موقت این تیم بسته اند.
آنچه که در این ۲ فصل بر سر ماشین سازی آمده نه تنها کمکی به بهبود وضعیت این تیم نکرده بلکه موجب افت آن شده و این تیم ریشه دار را با بحرانی جدی مواجه کرده است که اگر سریع مداخله نشود با سقوط این تیم به پایان خواهد رسید.
تیم فوتبال ماشین سازی با ۲ امتیاز از هشت بازی در رده شانزدهم و انتهایی جدول رده بندی جای گرفته است.