اله بخش شهنوازی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به اینکه ایجاد و توسعه زیرساختها به ویژه راههای روستایی باعث تسهیل در دادوستد و افزایش درآمد روستاییان و مانع مهاجرت آنان به شهرها میشود همکاران ما در راه و شهرسازی خاش طی سالهای اخیر ساخت راه روستایی در منطقه کوهستانی و صعب العبور روتک را در اولویت کاری خود قرار دادهاند.
وی افزود: هماینک با اقدامات انجام شده هفت کیلومتر از محور روستایی روتک بعد از انجام عملیات زیرسازی آسفالت شده و چهار کیلومتر نیز در حال آمادهسازی برای آسفالت است.
رییس اداره راه و شهرسازی خاش سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با اتمام این پروژه مهم راهسازی دیگر کشاورزان منطقه نیاز نیست برای عزیمت به مرز پاکستان و صادرات محصولات خود مسیر ۳۵۰ کیلومتری سراوان _ جالق _ روتک را طی کنند بلکه طول این مسیر برای رفاه حال آنان به ۱۲۰ کیلومتر کاهش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه ساخت مسیرهای ارتباطی یکی از مهمترین شاخصهای توسعهیافتگی مناطق مختلف است که تحقق آن به بهبود مناسبات اقتصادی و تجاری منجر میشود ادامه داد: حرکت هم افزا و تلاش همکاران ما در خاش به منظور تردد روان و ایمن کاربران جادهای تسریع در توسعه زیرساختهای حوزه راههاست.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان دارای ۲ اداره کل راه و شهرسازی در شمال به مرکز زاهدان و جنوب به مرکزیت ایرانشهر است.