سید غنی نظری روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از عوامل توسعه نیافتگی مناطق کمبرخوردار کشور وجود ناعدالتی در توزیع امکانات واعتبارات در گذشته و بیتوجهی به توسعه متوازن در مناطق مختلف کشور بوده است که باید به آن پایان داده شود.
نظری اظهار کرد: رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزاری پیشنهادی رییس جمهوری به شرط اجرای طرح توسعه متوازن و رفع تبعیض در بحث توزیع امکانات، اعتبارات و همچنین نگاه همه جانبه و برابر به مناطق مختلف کشور بوده است.
نماینده مردم شهرستانهای خلخال وکوثر در مجلس با بیان اینکه در قانون اساسی به رفع تبعیض بیش از هرچیز دیگر توجه و تاکید شده است،بیان کرد: به علت بیتوجهی به این مهم و همچنین عدم تمرکز زدایی در کشور، همه امکانات در کلان شهرها و مناطق برخوردار تجمیع شده و امور در شهرستانهای کم برخوردار کشور به سختی پیش میرود .
نظری گفت: استان اردبیل نیز از این قاعده مستثنی نیست و با وجود تلاش نمایندگان برای توسعه متوازن، بیشتر نگاه مدیران اجرایی به مرکز استان متوجه است.
او اظهار کرد: بسیاری از مدیران اجرایی شهرستان جرات تصمیمگیری در امور و وظایف ذاتی و قانونی خودرا ندارند و در مورد کوچکترین مسایل از مرکز استان کسب تکلیف میکنند و این مسئله در مرکز استان نیز شامل حال مدیران میانی میشود .
نظری با دعوت از صاحب نظران و دلسوزان جامعه به پرهیز از طرح مسایل ناامید کننده مردم در بحث توسعه وعمران منطقه جنوب استان و توصیه به فعالان فضای مجازی برای گفتن حقایق در کنار طرح ضعفها در شهرستان گفت: ارایه نظرات غیر کارشناسی در خصوص طرحها و پروژههای عمرانی منطقه از سوی افراد مختلف به نفع جامعه نیست.
نماینده خلخال در مجلس به اجرای پروژههای راه سازی از جمله راه خلخال به منجیل اشاره کرد و گفت: علاوه بر تخصیص هزار میلیارد ریال اعتبار از محل فاینانس بانک مسکن استان اردبیل و همچنین تخصیص ۵۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات جهش تولید توازن و ملی به اجرای قطعه اول این راه گفت: اعتبارت تخصیص یافته امسال قابل مقایسه با اعتبارات قطره چکانی سالهای گذشته نیست .
به گفته وی، بانک ملی نیز برای تزریق ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل فاینانس به این پروژه اعلام آمادگی کرده که با احتساب آن، مجموع اعتبارات این پروژه بزرگ راهسازی به بیش از ۲ هزار میلیارد ریال افزایش خواهد یافت .