به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، توجه به پیشرفت روستاها در برهه کنونی از اهمیت بسزایی برخوردار است، چرا که توسعه روستا در توسعه اقتصادی مناطق شهری نیز اثرگذار است و از بروز و ظهور بسیاری از چالشها نظیر مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری میکند.
ماندگاری جوانان روستایی در زادگاهشان قطعا نیاز به فراهمسازی شرایطی به روز دارد که از جمله آنها را میتوان توسعه زیرساختهای ارتباطاتی عنوان کرد.
با توسعه زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی در مناطق روستایی در توسعه اشتغالهای اینترنتی در این مناطق بسیار اثرگذار است و حتی از این طریق میتوان ظرفیتهای هر روستا را به کمک اهالی همان روستا از صنایعدستی گرفته تا دیگر قابلیت های کشاورزی و ... به دیگر افراد ساکن در شهرهای همان استان و مردم دیگر استانها معرفی کرد و صنعت توریسم و جذب گردشگر را از این طریق رونق بخشید.
توسعه خدمات ارتباطی و مخابراتی در روستاهای استان سمنان
مجید دارائی، مدیر مخابرات سمنان اظهار داشت: یکی از رویکردهای مهم و ویژه مخابرات منطقه سمنان ارائه خدمات مطلوب کمی و کیفی مطلوب به مردم ساکن در روستاهای سراسر استان سمنان در حوزه ارتباطات و مخابرات است.
وی از آغاز عملیات کابلکشی فیبرنوری به زودی در روستاهای نام نیک و قوشه دگرمان و دشت شاد شهرستان میامی خبر داد و افزود: با بهرهبرداری از این طرح، مردم این روستاها میتوانند از خدمات مخابراتی و ارتباطی از جمله اینترنت پرسرعت با کیفیت و پایداری مطلوب بر بستر فیبرنوری بهرهمند شوند.
مهدی سعدی، مدیر مخابرات شهرستان شاهرود اظهار داشت: روستاهای نام نیک، قوشه دگرمان و دشت شاد میامی از امکانات تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات برخوردار هستند.
وی با اشاره به وجود تکنولوژی 3G و 4G همراه اول در روستای نام نیک میامی گفت: با تجهیز و توسعه زیرساختهای مخابراتی و ارتباطی نظیر تکنولوژی فیبرنوری پهنای کیفیت ارائه خدمات در روستاها افزایش مییابد.
دسترسی 3 روستای دهستان تویه دروار به شبکه ملی اطلاعات
سیدیاسر حسنپور، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان اظهار داشت: سه روستای دهخدا، سرتنگه و دشتبو از توابع دهستان تویه دروار بخش امیر آباد شهرستان دامغان با ارتقای تکنولوژی سایت BTS همراه اول برخوردار از اینترنت پهن باند سیار شدند.
وی خاطرنشان کرد: اتصال این روستاها به شبکه ملی اطلاعات و بهبود وضعیت آنتن دهی تلفن همراه با سرمایهگذاری یک میلیارد تومانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان بیان کرد:200 خانوار ساکن در این سه روستا با دسترسی به زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات بهره مند از اینترنت پهن باد سیار شدهاند.
حسنپور همچنین از راه اندازی مسیر فیبرنوری سه سایت همراه و یک مرکز مخابراتی چاشم شهمیرزاد خبر داد و گفت: اعتباری بالغ بر 12.5 میلیارد ریال برای اتصال سه سایت BTS همراه و یک مرکز مخابراتی دیگر در مسیر شهمیزراد-چاشم و به فیبر نوری از محل اعتبارات USO هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه این محور جمعا دارای 9 سایت BTS همراه و مرکز مخابراتی متصل به فیبرنوری است، گفت: 19 روستای محور شهمیرزاد- کمرود به شبکه ملی اطلاعات متصل و از اینترنت پهن باند برخودار شدهاند.
انتهای پیام/363/ ع