ابراهیم خوشفطرت در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تلاش و زحمات صورت گرفته در سازمان آرامستانهای شهرداری رشت در جهت ارائه خدمات مطلوب به بازماندگان متوفیان کووید۱۹، اظهار کرد: همزمان با شیوع کرونا سازمان آرمستانهای شهرداری رشت هم در کنار کادر درمان مشغول به ارائه خدمت است.
رئیس سازمان آرامستانهای شهرداری رشت با بیان اینکه همکاران ما در مجموعه تلاشهای و زحمات بسیاری را در این مدت متحمل شدند ولی آنطور که باید زحمات و تلاشهای این بزرگواران منعکس نشد، افزود: در روزهای اول شیوع ویروس کرونا به دلیل عدم وجود زیرساخت مناسب، بازماندگان با چالشهایی مواجه شدند که اکنون دو قطعه ۲۰ و ۲۱ بهشت در مجموعه باغ رضوان برای متوفیان کرونا در نظر گرفته شده است.
وی گفت: تاکنون تغسیل و تدفین کووید ۱۹ بیش از ۱۲۰۰ نفر در دولتآباد و ۷۶۲ نفر نیز در شهرهای همجوار توسط مجموعه آرامستان شهرداری رشت انجام گرفته است که شرایط کفن و دفن متوفیان در مجموعه آرمستان باغ رضوان برابر تدابیر اتخاذ شده و برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا طبق دستورالعملهای ویژه انجام میشود اما چنانچه بازماندگان بخواهند متوفیان را به محلی در شهر یا روستای زادگاهشان انتقال دهند باید رضایتنامه از جهت رعایت پروتکلهای بهداشتی را داشته باشند و یک نماینده از طرف سپاه و بهداشت نیز در محل دفن حضور مییابد.
خوشفطرت در خصوص حمایت دولت از مجموعه آرامستانها با توجه به شرایط کرونا، تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون حدود ۲ میلیارد تومان هزینه کردیم و علیرغم اینکه اعتبارات خوبی در ستاد مقابله با کرونا تصویب شده اما تاکنون به سازمان آرامستان شهرداری رشت کمکی نشده است.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ پرسنل با مجموعه آرامستانهای شهرداری رشت همکاری میکنند، گفت: سازمان آرامستانهای شهرداری رشت دارای دو سالن تغسیل با چهار نیروی آقا و دو نیروی خانم است که این عزیزان در حال حاضر روزانه حدود ۲۵ مورد تغسیل انجام میدهند.
رئیس سازمان آرامستانهای شهرداری رشت ادامه داد: در اوایل شیوع کرونا که حجم متوفیان بسیار زیاد بود و از طرفی شرایط خاصی را برای انجام تغسیل و تدفین می طلبید، نیروهای جهادی از سپاه، بسیج و طلاب با نظارت فرماندهی سپاه قدس گیلان و کارشناسان بهداشت جهت فرآیند تغسیل به کمک باغ رضوان آمدند.
وی اضافه کرد: تغسیل و تدفین متوفیان کووید ۱۹ از مراکز درمانی ۶ شهر، شهرستان رشت برعهده آرمستان شهرداری رشت است.
خوشفطرت با بیان اینکه سازمان آرمستانها آنطور که باید در بحث کرونا مورد توجه قرار نگرفت، تصریح کرد: انتظار میروند خدمات و زحمات همکاران مجموعه سازمان آرامستانها به مردم منعکس شود. وقتی شخصی عزیزی را از دست میدهد و در مرحله آخر به این سازمان مراجعه میکند ما باید ضمن ارائه خدمات مطلوب بتوانیم از بعد روانشناسی هم باعث تسلی خاطر بازماندگان باشیم لذا میطلبد فعالیتهای سازمان آرامستانهای بیش از پیش منعکس شود.
وی با اشاره به تبعات اجتماعی شاغلین آرامستانها، گفت: متاسفانه هنوز برخی نگاه خوبی به شغل غسال ندارند و این باعث بروز چالشهایی در اجتماع برای همکاران ما میشود.
رئیس سازمان آرامستان شهرداری رشت گفت: در مجموعه آرامستان باغ رضوان ۱۶ قطعه و در آرامستان تازه آباد ۱۴ قطعه داریم که شامل قطعات ایثارگران، علما و روحانیون، مداحان، ورزشکاران، نوزادان، سادات، اهداکنندگان عضو، هنرمندان، آرامگاه خانوادگی و شهدای گرانقدر میباشد. هزینه قبور قطعات مربوط به ایثارگران، همکاران و شاغل در شهرداری و همسران آنها، اهداکنندگان و همچنین جانبازان ۵۰ درصد محاسبه میشود.
خوشفطرت در پایان توکل و توسل به خداوند را لازمه دستیابی به هر چیزی دانست و گفت: فلسفله انسانیت نام، یاد و خاطره نیکو است که تنها با ارزشترین سرمایه محسوب شده و پس از مرگ هم باقی میماند.
انتهای پیام