سید محمد موسوی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۷۳ درصد جمعیت برخوردار از شبکه جمع آوری فاضلاب در استان اصفهان در شهرهای این استان سکونت دارند.
کارشناس نظارت بر تصفیه خانههای فاضلاب شرکت آب و فاضلاب اصفهان گفت: این استان ۲۸ تصفیه خانه فاضلاب در دست احداث دارد که ۲۶ تصفیه خانه شهری و ۲ مورد روستایی است.
وی با اشاره به میزان تولید پساب و نحوه بهره برداری از آن گفت: هم اینک حدود ۷۷۹ هزار مترمکعب ظرفیت تولید پساب روزانه در استان اصفهان وجود دارد که در سالجاری ۵۱۰ هزار مترمکعب پساب تولید شد اما تصفیه خانهها به ظرفیت نهایی نرسیده اند.
کارشناس نظارت بر تصفیه خانههای فاضلاب شرکت آبفای اصفهان با اشاره به اینکه اولویت تخصیص پساب به صنایع و فضای سبز مجموعههایی همچون فولاد مبارکه، ذوب آهن بوده است، افزود: تصفیه خانههای منطقه حبیب آباد و شاهین شهر بیشترین تولید را بین تصفیه خانههای پساب در شمال و جنوب شهر اصفهان دارند.
موسوی گفت: ۹۲ شهر استان اصفهان تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.
وی ظرفیت اسمی تصفیه خانههای پساب را در کلانشهر اصفهان ۲۸۵ میلیون متر مکعب در سال عنوان کرد و افزود: اکنون حدود ۱۹۰ میلیون مترمکعب فاضلاب در سال تولید و به صورت پساب از تصفیه خانه خارج می شود.
استان اصفهان دارای بیش از پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تن جمعیت است.