کاهش حمایت از ترامپ در تازه ترین نظرسنجی

صدا و سیما شنبه 14 تیر 1399 - 19:59
نظرسنجی جدید دانشگاه مانموت نشان می‌دهد ترامپ با ۱۲ درصد اختلاف حمایت در سطح ملی، در مسیر شکست از جو بایدن قرار دارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه سی ان ان، نظرسنجی جدید دانشگاه مانموت نشان می‌دهد رئیس جمهور با ۱۲ درصد اختلاف حمایت در سطح ملی، در مسیر شکست از جو بایدن قرار دارد.

مجری سی ان ان پس از پخش تصاویری از سخنرانی دیشب ترامپ در جمع هوادارن خود در داکوتای جنوبی گفت: رئیس جمهور در این سخنرانی با هشدار درباره - به قول خود- حمله فاشیسم چپ افراطی به تاریخ کشور، منحصراً پیامی برای پایگاه خود ارسال کند. اما آیا واقعاً این پیامی است که در سطح کشور طنین انداز شود؟ نگاهی به نظرسنجی جدید دانشگاه مانموت نشان می‌دهد رئیس جمهور با ۱۲ درصد اختلاف حمایت در سطح ملی، در حال شکست از جو بایدن است. این در حالی است که حدود سه چهارم شرکت کنندگان در نظرسنجی گفتند کشور در مسیر نادرست حرکت می‌کند، که نتیجه‌ای بی سابقه در این نظرسنجی است. در خصوص پاسخ به شیوع ویروس کرونا فقط ۴۰ درصد آمریکایی‌ها عملکرد رئیس جمهور ترامپ را مناسب می‌دانند. شمار این افراد به طور مستمر کاهش یافته است.
ارول لوئیس، کارشناس سیاسی سی ان ان و مجری پادکست «شما تصمیم بگیرید» در گفتگو با سی ان ان درباره نتیجه این نظرسنجی گفت: در خصوص نظرسنجی سراسری باید کمی محتاط بود چون در واقع منعکس کننده انتخاباتی است که عملاً وجود دارد، چرا که ما رئیس جمهور را در انتخابات سراسری انتخاب نمی‌کنیم، بلکه این انتخاب ایالت به ایالت صورت می‌گیرد؛ بنابراین این شاخصی کلی است که نشان می‌دهد رئیس جمهور با مشکل رو به روست. اما نتیجه نظرسنجی درباره اینکه آیا کشور مسیر درست را پیش می‌رود یا خیر، نتیجه بسیار جدی تری است و با نزدیک شدن هر چه بیشتر به روز انتخابات جدی‌تر هم می‌شود. در حال حاضر ۱۲۲ روز تا انتخابات باقی مانده است. هر چه به روز انتخابات نزدیک‌تر شویم، اگر اکثریت گسترده کشور عقیده داشته باشند که کشور در مسیر اشتباه حرکت می‌کند، حزب (حاکم) فعلی و رئیس جمهور فعلی با مشکل بزرگی رو به روست چرا که انتخابات فرصتی برای تغییر آن مسیر است و راهی ساده‌تر از آن وجود ندارد؛ بنابراین نتیجه نظرسنجی‌ها در این خصوص به من نشان می‌دهد این مشکلی است که رئیس جمهور باید با آن مقابله کند. به نظر من به همین دلیل است که می‌بینیم او لفاظی هایش را بیشتر کرده است. او و تیمش می‌دانند که زمان رو به پایان است و هر یک روزی که مردم فکر کنند کشور در مسیر اشتباه حرکت می‌کند، از پیروزی در این انتخابات فاصله بیشتری می‌گیرد.
وی در پاسخ به سؤال درباره پیام فرهنگی ترامپ در سخنرانی دیشب و اینکه چه تعداد رای دهنده را به سوی وی جلب خواهد کرد گفت: موضوع جالبی است چون او کاری را می‌کند که هر سیاستمداری انجام می‌دهد. شما ابتدا پایگاه خود را تقویت می‌کنید و سپس نگاه می‌کنید ببینید آیا می‌توانید دامنه آن پایگاه را گسترش دهید؛ بنابراین او در تلاش برای تحکیم پایگاه خود است، اما شاهد این نیز هست که عناصری از پایگاه وی روی گردانده اند و نظرسنجی اخیر این موضوع را منعکس می‌کند. برای مثال طبقه متوسط و زنان سفید از او روی گردان شده اند و به ماموران نظرسنجی می‌گویند علاقه‌ای به انتخاب دوباره این رئیس جمهور ندارد؛ بنابراین فکر می‌کنم او در تلاش است با افزایش لفاظی‌های خود احساسات پایگاه خود را تحت تاثیر قرار دهد، مثل همان چیزی که در سخنرانی دیشب دیدیم. اما در عین حال به نظر می‌رسد موجب دور شدن همان افرادی می‌شود که نیاز دارد همچنان از او حمایت کنند؛ افرادی که به دنبال گزینه‌های دیگری هستند و می‌گویند: «دیگر این تفرقه را نمی‌خواهم، دیگر نمی‌خواهم به من بگویند که می‌توانم یک مبارز فرهنگی باشم. من بیشتر نگران بیماری کووید ۱۹ و خانواده ام هستم. من بیشتر نگرانی آمار دو رقمی بیکاری هستم که پایانی برای آن تصور نمی‌شود. من بیشتر نگران تعطیلی کامل ایالت‌ها بعد از تلاش برای بازگشایی شان هستم.» بنابراین مردم مشکلات جدی دارند و انتظار دارند رئیس جمهور به این مشکلات رسیدگی کند. 
وی در پاسخ به سؤالی درباره حامیان سالمند ترامپ که از او روی گردانده اند گفت: من گاهی با پدرم صحبت می‌کنم. او بهترین شاخص برای پاسخ به این سؤال است. البته او هرگز حامی ترامپ نبوده است، اما می‌تواند به من بگوید که افرادی که بالای ۸۰ سال دارند چه دیدگاهی دارند. باید بگویم این گروه سنی به خاطر شیوع کووید ۱۹ به شدت نگرانند. ما می‌دانیم که این بیماری برای سالمندان خطرناک‌تر است، به ویژه آن‌هایی که در خانه‌های سالمندان زندگی می‌کنند. آن‌ها دوست ندارند (به خاطر محدودیت‌ها برای جلوگیری از شیوع کرونا) از دیدن نوه هایشان محروم شوند، یا به آن‌ها بگویند که چه کار کنند و چه کار نکنند. آن‌ها دوست ندارند رئیس جمهوری را ببینند که به نظر می‌رسد حاضر به پرداختن به این مسئله و فراهم کردن امکان ایمنی و بازگشت آن‌ها به آغوش خانواده هایشان نیست. همه این‌ها باعث می‌شود این افراد دلیلی حاضر و آماده برای روی گرداندن از ترامپ داشته باشند. فکر می‌کنم این شرایطی است که با آن رو به رو هستیم و تیم ترامپ راهی برای جلب دوباره رای دهندگان سالمند خود که در حال ریزش است، پیدا نکرده است.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.