جواد رجبی اول در گفتوگو با ایسنا شاخصهای برق در سطح شهرستان را در حد بسیار مطلوب دانست و افزود: اکنون در دورترین نقاط شهرستان خدماترسانی صورت میگیرد.
وی بیان کرد: به رغم اینکه محمدزورآب دورترین روستای بردسکن است اما خدماترسانی انجام شده همچنین به روستاهای بخش انابد نیز با کیفیتترین حالت خدمات ارائه میشود.
رئیس اداره برق شهرستان بردسکن عنوان کرد: برابر استعلامی که گرفته شده تنها چهار روستای بدون برق در شهرستان بردسکن وجود داشته که تا کنون به دوغ آباد و چشمه سفید برقرسانی انجام شده و در روستای عشایری ریزآب و محمد جعفر نصب تیر انجام شده و طی ۱۵ روز آینده برقرسانی میشوند.
وی با اشاره به اینکه طی چند روز آینده دیگر هیچ روستای بدون برقی در بردسکن نخواهیم داشت، مطرح کرد: خوشبختانه مشکلی در حوزه برقرسانی در شهرستان بردسکن نیست.
رجبی اول اظهار کرد: حتی به عشایری که امکان احداث شبکه برایشان نبوده و از سویی جابجایی زیادی داشتند حدود ۱۳۷ سامانه خورشیدی تحویل داده میشود و تعدادی نیز تا کنون تحویل شده و این موجب شده در جذب سامانههای خورشیدی قابل حمل نیز در استان سرآمد باشیم.
وی تصریح کرد: با این اقدام به زودی تمامی روستاها و محدودههای عشایری شهرستان برقدار میشوند و دیگر هیچ مشکلی نخواهد بود.
بردسکن قطب مشترکان صنعتی استان
رئیس اداره برق بردسکن در ادامه از وجود بالغبر ۳۹ هزار مشترک برق در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به وجود معادن بردسکن یکی از شهرستانهایی هستیم که به زودی قطب مشترکان صنعتی استان خواهیم شد.
وی مطرح کرد: اکنون برق پنج یا ۶ معدن در شهرستان از پستهای موجود در سطح منطقه تامین شده است.
رجبی اول ادامه داد: به رغم گرمای شدیدی که در استان و بردسکن داریم اما خوشبختانه سرانه مصرف در بردسکن رعایت میشود، به طوری که برای تعامل بسیار خوبی که کشاورزان، صنایع، معادن و مشترکان خانگی داشتند جزء شهرستانهای موفق در پیک بار نیز بودیم.
وی اظهار کرد: حدود ۵۴ مگاوات پیکبار شهرستان است که از این میزان ۱۸.۵ درصد مربوط به معادن، ۴۲.۵ درصد بخش کشاورزی، ۲۴ درصد مشترکان خانگی و ۱۵ درصد مربوط به سایر مصارف است.
رئیس اداره برق بردسکن یادآور شد: اگر بخش دوم تولید برق معادن انجام شود بیشترین مصرف را معادن خواهند داشت.
اصلاح ۳۰ کیلومتر از شبکههای فشار ضعیف
وی ادامه داد: طی یک سال اخیر بیش از ۳۰ کیلومتر از ۴۹۲ کیلومتر شبکههای فشار ضعیف شهرستان و کل شبکه ۲۰ روستا به طور کامل اصلاح و بازسازی شدهاند، این اقدامات در راستای رفع افت ولتاژ، تلفات، اصلاح و بازسازی شبکه و ایمن سازی شبکه انجام شده است.
رجبی اول همچنین بیان کرد: در بخش ایمنسازی نیز بالغ بر ۱۰۰ اصله پایه در سطح سه شهر انابد، شهرآباد، بردسکن و روستاها جابجا شده است.
وی در ادامه مطرح کرد: طی یک سال اخیر برای وصول مطالبات اقدامات بسیاری صورت گرفته و ادارات و مشترکان خانگی همکاری خوبی داشتند، در ماه حدود ۳میلیارد تومان قبوض معادن است که بیشترین مصرف را دارند.
بردسکن با کمبود دیزل ژنراتور مواجه است
رئیس اداره برق بردسکن عنوان کرد: اگر چه شهرستانهای سبزوار و کاشمر معین بردسکن در مواقع بحرانی هستند اما چون شرایط خاصی از نظر گستردگی داریم برای مواقع بحرانی با کمبود دیزل ژنراتور مواجه هستیم.
وی تهیه دیزل ژنراتور را برای شهرستان ضروری دانست و گفت: در حال حاضر فقط بیمارستان و اداره مخابرات شهرستان مجهز به دیزل ژنراتور هستند و باقی ادارات برق اضطراری برای مواقع بحرانی ندارند.
رجبی اول افزود: در حال حاضر حداقل به حدود دو دستگاه دیگر دیزل ژنراتور در شهرستان نیاز داریم، هر چند خود اداره برق بردسکن هم این دستگاه را دارد اما مکان مشخصی را جواب میدهد که برای تامین دستگاه مورد نیاز پیگیریهایی شده است.
۱۳ هزار مشترک پر مصرف
وی در ادامه مطرح کرد: از کل ۳۲ هزار مشترک خانگی شهرستان بردسکن حدود ۶۰۰۰ مشترک کم مصرف، ۱۳ هزار مشترک خوش مصرف و ۱۳ هزار مشترک دیگر نیز پرمصرف هستند.
رجبی اول همچنین گفت: با توجه به اینکه همیشه اتفاقات ناگواری در خصوص برق گرفتگی در شهرستان و دیگر نقاط میافتد به طوری که طی ۶ماه اخیر دو نفر در بردسکن جان خود را از دست دادهاند به همین دلیل از شهروندان تقاضا داریم هیچگاه از شبکههای برق بالا نروند.
وی افزود: متاسفانه ارگانها، اصناف و مردم در مناسبتها و ایام مختلف برای نصب پرچم، بنر، تراکت، پارچه و ریسه لامپ از شبکههای برق بالا میروند و این یک معضل جدی در شهرستان است.
وی همچنین تجاوز به حریم شبکههای برق، دست کاری در تاسیسات و تجهیزات برق، صعود و فرود از تاسیسات و تجهیزات برق که در شهرستان بردسکن بسیار شایع شده را جزء دغدغههای جدی در شهرستان دانست.
انتهای پیام