حسن خیرخواه در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح کشت محصولات کشاورزی به روش هیدرو پونیک در منطقه هشتبندی بیان داشت: در این طرح به جای احداث گلخانه با سازه های حفاظتی پلاستیکی، گلخانه با توری های ضد حشره احداث شده است که این امر تاثیر بسزایی در کاهش ۹۰ درصدی سم پاشی محصولات تولیدی و کاهش هزینه های تولید داشته است.
وی در خصوص مزایای کشت محصولات کشاورزی به روش هیدرو پونیک، افزود: افزایش محصول برداشتی، کیفیت مناسب محصول تولیدی، ماندگاری بیشتر محصول،، صادرات محور بودن محصولات و سالم بودن محصول از مزایای کشت محصولات کشاورزی به روش علمی هیدرو پونیک است.
خیرخواه خاطرنشان کرد: کشت هیدرو پونیک را برای نخستین بار در منطقه هشتبندی و استان هرمزگان در ۱۱ هزار متر مربع با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان آغاز کرده است که دستاورد های خوبی به همراه داشته است.
وی تصریح کرد: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت قریب به ۲۰۰ تن محصول خیار سبز به روش هیدرو پونیک در هشتبندی برداشت و به بازار عرضه شود.
خیرخواه افزود: در این گلخانه برای ۲۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی شده است و با افزایش سطح زیر کشت در آینده نزدیک بر میزان اشتغالزایی افزوده خواهد شد.