اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح «کهاب» در استان همدان تامین شود

ایرنا دوشنبه 10 آبان 1400 - 17:08
همدان- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان گفت: اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح «کهاب» (کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخار بنزین) تامین شود.
اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح «کهاب» در استان همدان تامین شود

به گزارش ایرنا، «فرهاد فرزانه» روز دوشنبه در نشست اعضای کارگروه مقابله با پدیده آلودگی هوای استان همدان، اظهار داشت: برای اجرای این طرح با رویکرد کاهش از دست رفتن بخار بنزین در مراحل مختلف سوختگیری، باید برنامه ریزی لازم انجام شود.

وی افزود: در این راستا باید علاوه بر تامین اعتبار، فرهنگ سازی و اختصاص یارانه به جایگاه داران نیز مدنظر متولیان امر قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان در ادامه خواستار بهره گیری از شبکه شاد برای اطلاع رسانی در زمینه تعطیلی مدارس و وضعیت کیفی هوای استان در زمان های بروز آلودگی و ارائه هشدارهای و توصیه های لازم شد.

فرزانه ادامه داد: سازمان ثبت و شرکت شهرک های صنعتی استان همدان نسبت به نصب و راه اندازی پایش آنلاین واحدهای تولیدی اسید و خروجی تصفیه خانه شهرک صنعتی بهاران شهر بهار تا پایان سال جاری اقدام کنند.

وی گفت: شهرداری بهار و شرکت شهرک های صنعتی پیگیری های لازم را برای ایحاد نوار سبز در محدوده شهرک صنعتی بهاران با استفاده از درختان بومی بلند قامت و سریع الرشد با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری انجام دهند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان تاکید کرد: اعتبار ویژه ای هم برای اجرای طرح های پژوهشی و شناسایی منابع آلاینده هوا و ارائه راهکارهای کنترلی در نظر گرفته شود.

فرزانه افزود: تسهیلاتی نیز برای واحدهای آلاینده مستقر در شهرک صنعتی بهاران شهرستان بهار به منظور خرید تجهیزات مورد نیاز و کنترل آلایندگی هوا پرداخت شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز دراین جلسه گفت: یکی از مطالبات اهالی شهرستان بهار کاهش الودگی هوا است که در این راستا بازدیدی از واحدهای مستقر در شهرک صنعتی بهاران با حضور مسئولان انجام شد.

«محسن جعفری نژاد بسطامی» افزود: یکی از علل الودگی هوای شهر بهار فعالیت برخی از واحد ها از جمله واحد «اسید سولفوریک» است چرا که بوی نامطبوع ناشی از گوگرد تولیدی در این واحد توسط جریان باد به سمت شهر هدایت می شود.

وی فعالیت واحدهایی نظیر واحد تولید «کاغذ کرافت دیانا کاغذ» ، تولید «ایزوگام»، «بازیافت پلاستیک»، تولید «کمپوست» در واحد تولیدی «قارچ کوهستان» ، دپوی پراکنده فضولات مرغی در نقاط مختلف شهر و عملکرد نامطلوب تصفیه خانه شهرک صنعتی بهاران و گشتارگاه را عامل انتشار بوی نامطبوع دانست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان ادامه داد: بنابراین باید با کاشت درخت نوار سبزی در حوالی شهر بهار ایجاد کرد تا هنگام وزش باد غالب از سمت شهرک صنعتی به داخل شهر بهار، با برخورد جریان باد به درختان و کاهش سرعت آن، میزان آلودگی نیز کم می شود.

به گزارش ایرنا، کیفیت هوای استان طی هفت ماه نخست امسال، ۴۰ روز در وضعیت ناسالم (۳۷ روز ناسالم برای افراد خاص و ۳ روز ناسالم برای همه افراد) قرار داشته و در این مدت کیفیت هوای شهر همدان نیز ۱۰ روز ناسالم برای گروه های حساس بوده که بیشترین میزان آلودگی هوا مربوط به مرداد ماه و ناشی از گرد و غبار بوده است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.