شکر سرخ در مازندران

خبرگزاری مهر پنج شنبه 11 دی 1399 - 10:30
بابلسر- نیشکر یا شکر سرخ از محصولات تولیدی و کشاورزی در مازندران به شمار می‌رود که تولید و فرآوری آن در برخی از مناطق از جمله بابلسر رواج دارد.
شکر سرخ در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، نیشکر با توجه به اینکه در مناطق جلگه‌ای به‌خوبی رشد می‌کند، به‌عنوان محصولی استراتژیک می‌تواند در خودکفایی کشور نقش داشته باشد، محصول فرآوری‌شده آن شکر قرمز یا شکر لَلِه است.

این گیاه که دارای ۶ تا ۳۷ گونه بوده، دارای ساقه ضخیم و بندبند، به بلندی ۲ تا ۶ متر که قسمت داخلی ساقه آن لیفی و دارای مقادیر زیادی عصاره شکر است، شکر قرمز عصاره نیشکر است که پس از آبگیری ساقه‌ها به‌دست می‌آید.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.