به گزارش ایرنا، حسین مهری روز چهارشنبه در بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی شهرستان بندری کنارک اظهار داشت: با بررسی طرحهای صنعتی این شهرستان و دیدار با سرمایهگذاران، آمادگی حمایت از سرمایه گذاری در حوزه سواحل مکران بهویژه شهرستان کنارک را اعلام میکنیم.
وی یکی از اهداف هدف سفر به چابهار و کنارک را بررسی طرحهای شاخص سرمایهگذاری عنوان کرد.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن در بازدید از صنایع برتر شیلاتی کشور در برگترین شهرک تخصصی کنارک در جنوب استان سیستان و بلوچستان و همچنین بازدید از شرکت صنایع تولیدی قوطی کنسرو و کنسروسازی گفت: به عنوان بانک تخصصی حوزه صنعت و معدن تعامل ویژهای با سرمایهگذاران داریم و در حوزه سواحل مکُران در حال بررسی طرحهای شاخص سرمایهگذاری و رفع موانع تولید و حمایت از سرمایهگذاران در همه زمینهها بهویژه صنایع شیلاتی هستیم.
مهری افزود: بانک صنعت و معدن آمادگی کامل دارد در کنار طرحهای حوزه سواحل مکران قرار بگیرد و با عنایت به اینکه صید و صیادی و آبزیپروری از مهمترین ظرفیتها و مولفهها در پیشرفت این دیار است، در صورتی که طرح تخصصی صنایع شیلاتی ۲۰ هکتاری و تمامی چرخه صنایع شیلاتی از جمله قوطی سازی، کنسرو ماهی، پودر ماهی، یخسازی، تولید انواع مکملهای غذایی و دارویی ازجمله ماهی، بستهبندی ماهی و صنایع وابسته با هدف توسعه صنایع شیلاتی و افزایش تولید و صادرات شکل بگیرد این بانک به صورت کامل از این طرح بزرگ حمایت و پشتیبانی میکند.
لزوم توسعه صنایع در سواحل مکران
در حاشیه این بازدیدها دانش شهرکی معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری کنارک نیز گفت: تخصصیترین شهرک صنعتی استان در شهرستان کنارک واقع شده و بیش از ۸۰ درصد صنایع این شهرستان را صنایع مبتنی بر دریا و صنایع شیلاتی تشکیل میدهد و بر همین اساس در حوزه سواحل مکران چرخه صنایع شیلاتی تکمیل شده، ولی به توسعه بیش از پیش نیاز دارد.
وی گفت: برترین برندها و نشانهای تجاری کنسرو ماهی کشور در این شهرستان تولید میشود و شهرستان کنارک دارای صنعت قوی و بومی لنجسازی هم است که تقویت این صنایع در توسعه شهرستان نقشآفرین خواهد بود.
شهرکی افزود: کاهش نرخ سود تسهیلات اعطایی به واحدهای تولیدی و کاهش روند پرداخت تسهیلات و بازنگری در وثایق و تامین ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی میتواند در رونق تولید تاثیر چشمگیری داشته باشد و همکاری بانکها مسیر توسعه صنعتی در شهرستان کنارک را هموار میکند.
وی همچنین خواستار پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به کارخانههای تولیدی از طریق بانک صنعت و معدن و بخشودگی یا تقسیط بدهی برخی واحدهای تولیدی با توجه به نقش تاثیرگذار آنها در ایجاد اشتغال در شهرستان کنارک شد و افزود: بانک صنعت و معدن بهعنوان یک بانک تخصصی از طرحهای صنعتی دانشبنیان با هدف شکلگیری صنایع با قابلیت صادرات در شهرک صنعتی تخصصی کنارک حمایت کند.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز در این بازدید گفت: شرکت ساحل صید کنارک با ظرفیت تولید ۲۲ هزار تن انواع کنسرو ماهی و میگو در سال و عملآوری ماهی با ظرفیت هفت هزار و ۵۰۰ تُن و اشتغال ۴۲۰ نفر نقش قابل توجهی در تولید کنسرو ماهی کشور دارد.
مسعود قائنی به نیاز شهرستان و استان به تولید انواع قوطی کنسرو اشاره کرد و افزود: یکی از صنایعی که در تکمیل چرخه صنایع شیلاتی تاثیر گذار است تولید قوطی کنسرو است که شرکت آرمان گستر نوین کنارک با تولید هشت هزار تُن قوطی فولادی در سال و اشتغال ۱۸۰ نفر از جمله واحدهای شاخص این شهرستان به شمار میروند.
ظهر امروز حسین مهری مدیر عامل بانک صنعت و معدن کشور از طریق فرودگاه کنارک وارد این شهرستان شد و مورد استقبال ماندانا زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، دانش شهرکی معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری کنارک و سایر مدیران سیستان و بلوچستان قرار گرفت.