کاهش قیمت از اهداف قرارگاه امنیت غذایی است

خبرگزاری ایسنا جمعه 21 آبان 1400 - 14:01
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: تامین امنیت غذایی جزو وظایف و ماموریت ذاتی وزارت جهاد کشاورزی است اما راه اندازی قرارگاه امنیت غذایی، نشان می دهد که اهمیت موضوع فراتر شرح تکلیف معمول است و نیاز به یک اقدامات خاصی دارد.
کاهش قیمت از اهداف قرارگاه امنیت غذایی است

احمد طمراسی در اولین نشست "قرارگاه امنیت غذایی استان فارس" با بیان اینکه کنترل قیمت محصولات کشاورزی از اهداف قرارگاه امنیت غذایی است. گفت: برنامه ریزی و مدیریت اجرای الگوی کشت با هدف تنظیم بازار از جمله برنامه های قرارگاه مذکور است.

به گزارش ایسنا به نقل از جهادکشاورزی فارس، طمراسی با بیان اینکه شعار "با تصمیمات امروز باید آینده را ترسیم کرد" ذات بخش کشاورزی است و باید رمز قرارگاه امنیت غذایی باشد، به ضرورت ترسیم مدل اجرایی برای قرارگاه امنیت غذایی نیز اشاره و اضافه کرد: ظرفیت تولید  در استان فارس و استان های همجوار و قیمت محصول علاوه در بازارهای استان به صورت منطقه ای و کشوری در این قرارگاه باید به صورت مستمر پایش شود.

او با بیان اینکه ذخایر استراتژیک و میزان نیاز استان فارس از اطلاعات مورد نیاز قرارگاه امنیت غذایی به منظور مدیریت بحران است، بیان کرد: با هدف مدیریت هوشمند به جدول زمان بندی مصرف محصولات کشاورزی نیازمندیم تا گلوگاه های معمول از زمان های پرمصرف قابل رصد باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: اخذ مجوز قیمت گذاری از مسئولین ذی ربط باید اولین درخواست قرارگاه امنیت غذایی باشد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.