قطع اینترنت خانگی؛ دغدغه شهروندان خاش

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 24 آبان 1400 - 07:30
قطع اینترنت خانگی در بازه زمانی طولانی مدت هر شبانه روز از معضلات و دغدغه‌های مهم و همیشگی مردم خاش در سیستان و بلوچستان است که در این میان خبرنگاران و دانش آموزان و شاغلان بیش از دیگران با این مشکل دست به گریبانند.
قطع اینترنت خانگی؛ دغدغه شهروندان خاش

به گزارش ایسنا- امام جمعه شهرستان خاش نیز از این موضوع گلایه مند بوده و خواهان بررسی و رفع مشکلات پیش آمده در مسیر خدمت رسانی به مردم شده است.

برای حل این مشکل شاهد سفر مقامات عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مقامات استانی مخابرات به خاش طی چندین مرحله بوده و قول های زیادی نیز داده شده، اما مشکلات همچنان پابرجاست.

محمد قلندرزهی یکی از شهروندان خاش به ایسنا گفت: در منطقه هواشناسی و قلندرزهی و ولی آباد خاش و سایر نقاط حاشیه ای این شهر به دلیل دوری از مرکز تلفن هجرت و نبود امکانات برای تقویت شبکه اینترنت شاهد قطع چند ساعته اینترنت هستیم به طوری که دانش آموزان و مردم محلی فقط در هنگامه بین ساعت 9 تا 11 و در برخی مواقع حداکثر تا ساعت 15 اینترنت فعال بوده و در ساعات دیگر اینترنتی وجود ندارد و عملا زندگی و کار و کسب مردم هم با قطع اینترنت خانگی مختل می شود.

محمد اسدی دیگر شهروندان خاشی به ایسنا گفت: حدود دو سال است که این موضوع به اطلاع مسوولان شهرستانی و استانی و نماینده مردم خاش رسیده، اما هیچ گونه فکر و راه و چاره ای برای مقابله با آن اندیشیده نمی شود و مردم همچنان از این بابت رنج می برند.

وی اظهار داشت: مشخص نیست که نقش مخابرات استان و خاش برای حل این معضل کجاست؟

حسین احمدی نسب رئیس اداره مخابرات خاش که در برخی از مواقع که از مشکلات مخابراتی اطلاع یافته برای رفع آنها پیگیری لازم را کرده، اما در خصوص علت به وجود آمدن این معضلات اظهار نظر ننموده است.

حجت الاسلام غلامرضا دهقان امام جمعه خاش در خصوص مشکلات و معضلات قطع اینترنت خانگی در نقاط مختلف شهر خاش بیان کرد: جای تاسف و گلایه مندی است که زیرساختهای اینترنت و ارتباطات در این منطقه فراهم نیست و مردم و کارکنان ادارات و نهادها برای انجام کارهای خود نمی توانند از اینترنت استفاده کنند و زندگی روزمره و کارهای آنان دچار اختلال گردیده است.

وی بر ضرورت رفع فوری این معضل تاکید کرد و اظهار کرد: آموزش فرزندان مردم و انجام کارهای ادارات و نهادها وابسته به فعال بودن اینترنت است، زیرا مردم برای این منظور هزینه می کنند و شایسته نیست از این ظرفیت بهره نبرند.

نیک محمد بلوچ زهی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در ماههای اخیر در پاسخ به مطالبات خبرنگار ایسنا و شهروندان خاش پیگیری این موضوع را به مراجعه به سایت www.195.ir  داده است.

اسماعیل حسین زهی نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: فراهم کردن زیرساختهای ارتباطات و تلاش برای حل مشکلات اینترنت که نیاز مهم جامعه است باید مورد توجه و در اولویت کاری دولت قرار گیرد.

وی اظهار داشت: در شرایط دشوار کرونایی که همه کارها مختل شده، ضرورت دارد که دولت به فکر آموزش مجازی به صورت کیفی و یا فراهم کردن زمینه کسب و کار و تجارت از راه اینترنت و ارتباطات و کاهش دادن هزینه ها برای مردم باشد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.