در هیاهوی این روزهای کرونا زده که بازدیدکنندگان و طرفداران هنر نقاشی به ندرت پا به گالری ها می گذارند، فریده تیرناز نقاش معاصر در اتاق یا بهتر بگوییم در کارگاه نقاشی اش در کوچه بن بستی در محله جلفای تهران دل به بوم و نقشی که در ذهن دارد سپرده است. نقاشی او را از مهلکه جهان کرونایی بیرون می برد. همانطور که همیشه بوده است. دست و دل هنرمند همیشه قرص است و بیم به دل راه نمی دهد. تصاویر پیش رو گزارشی است از احوال یک بانوی هنرمند نقاش در میانه دوران کرونا.
فریده تیرناز در سال ۱۳۰۶در خانوادهای قشقایی متولد شد و دیپلم هنری را در هنرستان کمالالملک در سال ۱۳۴۵ گرفت. او در کلاسهای درس استاد حسین بهزاد طراحی و مینیاتور را آموخته و از کلاسهای استاد حسین شیخ و استاد محمود اولیایی بهرهها برده است. دو فرزند او ساکن ایران نیستند اما مادر نقاش هنوز نگرانیهای خودش را برای فرزندان دور از وطن دارد. تابلوی جدید او با موضوع امام هشتم شیعیان، امام رضا (ع) و آهویی که در کنار او آرمیده است بهانهای شد برای دیدار دوباره با فریده تیرناز.
منبع خبر "
گسترش نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.