علی شریعتمداری روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: دامداران این شهرستان به منظور افزایش ارزش غذایی و افزایش طول مدت نگهداری پس از برداشت ذرت علوفهای و خرد کردن اقدام به ذخیره سازی آن در سیلو میکنند.
وی بیان کرد: ذرت سیلو شده یکی از موارد خوراکی دامی است که به سبب خوش خوراکی ارزش غذایی نسبتا مناسب و ارزان بودن برای انواع دام بویژه در فصل زمستان استفاده میشود.
رییس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: امسال کشاورزان این شهرستان حدود ۲ هزار هکتار از اراضی خود را به کشت ذرت علوفهای اختصاص دادهاند که بطور متوسط از هر هکتار افزونبر ٣۵ تن محصول برداشت میشود.
وی با بیان اینکه در گذشته سیلو علوفه به روش سنتی در ایرانشهر انجام میشد افزود: سه سالی است که با تلاش مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و بخش خصوصی سیلاژ علوفه به روش سیلو تونلی در شهرستان ایرانشهر صورت میگیرد.
شریعتمداری بیان کرد: علوفه سیلویی تونلی کاملا بهداشتی بوده و علوفه، طراوت و تازگی همان زمان برداشت را خواهد داشت،همچنین این نوع علوفه با وجود روش سنتی که حدود ٢ ماه به طول میانجامید بعد از سه هفته تا یک ماه آماده مصرف میشود.