غلامعلی حیدری سودجانی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری چهارمحال و بختیاری در شهرستان کوهرنگ افزود: اعتبارات سفر رییس جمهوری از ضمانت اجرایی بالایی برخوردار است و لازم است مدیران استانی با محوریت و دبیری سازمان مدیریت و برنامهریزی، فهرست طرحهای نیمهتمام را تهیه و جمعبندی کنند.
وی به جمعبندی سریعتر پیشنهادها برای ارائه در بودجه ۱۴۰۱ از سوی دستگاههای اجرایی استان اشاره و تصریح کرد: جذب ۳۰ درصدی اعتبارات با گذشت ۹ ماه از سال جاری قابلقبول نیست و اگر مدیران نتوانند در مدت باقی مانده تا پایان سال اقدامات مناسبی را انجام دهند، کارت زرد خواهند گرفت.
حیدری با تاکید بر اینکه ملاک ارزیابی عملکرد مدیران، کار است و هیچ جریان، حزب و گروهی نیز مد نظر قرار نخواهد گرفت، یادآور شد: در حالی که باید در این موقع از سال بیش از ۷۰ درصد پیشرفت کاری در استان رخ داده باشد اما در برخی موارد کمتر از این است و لازم است مدیران از اختیارات قانونی خود برای انجام امور استفاده کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه به مشکلات جادهها در شهرستان کوهرنگ اشاره کرد و گفت: در بررسی میدانی مشخص شد که جادهها رها شده و پیمانکاران کار را متوقف کردهاند که با قرار گرفتن در فصل بارندگی و وقوع زلزله در برخی مناطق و ضرورت حمل مصالح ساختمانی باید اقدام لازم برای رفع مشکلات صورت بگیرد.
حیدری افزود: اداره راهداری و حملونقل جادهای استان موظف است وضعیت جادههای روستایی را به صورت میدانی بررسی کرده و در زمانبندی مشخص حداکثر یکماهه، خروجی و پیشرفت کار را گزارش کند.
وی در خصوص جاده مهم بازفت به دوآب صمصامی به اندیکا نیز تصریح کرد: با توجه به تصادفات و دغدغههای مردمی، ساخت و توسعه این جاده نیز باید در دستور کار قرار گیرد و همچنین طرح چهار بانده کردن جاده باباحیدر به کوهرنگ و کوهرنگ به سودجان از اولویتهایی است که باید با رفع اختلافات اداری و فعال شدن کارخانه آسفالت، سریعتر اجرایی شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری به مدیران اداره کل راه و شهرسازی استان نیز دستور داد با توجه به اعلام دولت سیزدهم برای ساخت یک هزار واحد مسکونی در سال، بسته پیشنهادی در این رابطه را برای ارائه در سفر رییسجمهور به استان آماده کنند.
حیدری در ادامه یکی از برنامههای مهم خود در استان را ایجاد اشتغال پایدار عنوان و تصریح کرد: در صورتی که اشتغال ایجاد نشود، جامعه با مشکلات مختلفی در حوزه آسیبهای اجتماعی، مهاجرت و حاشیهنشینی شهرها مواجه میشود که با توجه به اینکه توسعه کشاورزی و دامداری در استان قطب شغلی محسوب میشود باید طرحهای مربوطه با جدیت بیشتری دنبال و اجرا شود.
وی به نشست با معاون اول رییسجمهور و وزرای نیرو، جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت در هفته جاری اشاره کرد و گفت: در این نشست بسته پیشنهادی در رابطه با ایجاد آب شرب پایدار و کشاورزی استان ارائه شد و آبرسانی پایدار به روستاها نیز مورد بررسی قرار گرفت.
استاندار با بیان اینکه نرخ بالای بیکاری در چهارمحال و بختیاری قابلقبول نیست، افزود: لازم است از ظرفیت و منابع در اختیار بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، کمیته امداد امام خمینی (ره) و قرارگاه خاتم برای اجرای طرحها و پیشرفت استان استفاده شود که در این راستا باید پیشنویس تفاهمنامه با هر یک از این نهادها در استان آماده شود.
وی لزوم رفع موانع برای جذب سرمایهگذاران خصوصی را یادآور شد و اظهار داشت: با گذشت پنج ماه از انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همچنان برخی از شهرها و روستاها با مشکل تعیین نشدن شهردار و دهیار مواجه هستند که این امر نیز باید در اولین فرصت بررسی و راهکار لازم اتخاذ شود چرا که دهیاران صدای روستاها به شمار میروند.
وی همچنین بر لزوم تشکیل کارگروه توسعه نفت، گاز و پتروشیمی در استان تاکید کرد و گفت: در این کارگروه طرحهای مربوط به این سه حوزه به صورت دقیقتری بررسی میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود لزوم استفاده از ظرفیتهای بکر استان برای توسعه صنعت گردشگری را بیان کرد و گفت: این موضوع نیز از اولویتهای طرح در سفر رییسجمهور به استان است و باید بتوان با توسعه گردشگری و بوم گردی، منابع درآمدی مناسبی برای مردم فراهم کرد.
شهرستان کوهرنگ در ۹۰کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد و زلزله امسال به بخشی از این شهرستان خسارت زد که استاندار در نخستین سفر شهرستانی خود به کوهرنگ سفر کرد.