غلامعلی حیدری دوم دیماه در شورای اداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به شاخصهای توسعه در شهرستانهای محروم، اظهار کرد: باید چالشها و موانع توسعه در مناطق محروم شناسایی شود، قطعا نیروی انسانی جهادی و توانمند میتواند با اقدام، تحرک و تفکر معجزه کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت توسعه کریدورهای ارتباطی در استان، افزود: محور لردگان به ایذه یکی از محورهای مواصلاتی دارای اولویت در استان محسوب میشود، تکمیل و بهرهبرداری از این محور بزرگترین خدمت به مردم استان و شهرستان لردگان است و میتواند موجب ایجاد رونق شود.
وی معضل تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی را از دیگر مشکلات موجود در چهارمحال و بختیاری عنوان کرد و گفت: تامین آب شرب پایدار یکی از موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد تا بتوانیم در راستای توسعه استان و شهرستانها گام برداریم.
حیدری در ادامه با اشاره به طرح احداث سالانه یک میلیون مسکن در کشور، تاکید کرد: رونق در ساخت و ساز مسکن علاوه بر حل مشکل تامین مسکن میتواند نزدیک به ۱۰۰ کسب و کار و صنعت را رونق دهد و موجب ایجاد اشتغال در این حوزه نیز شود، بنابراین باید هرچه سریعتر فرآیند احداث مسکن در مناطق مختلف استان دنبال شود تا بتوانیم اعتبارات تخصیص یافته را جذب کنیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اجرای برنامه سال ۱۴۰۰ به کندی در حال انجام است، یادآور شد: برخی از فرمانداران و مدیران شهرستانی از برش استانی برنامههای ادارات کل اطلاع کافی ندارند، بنابراین مدیران مربوطه و سازمان برنامه و بودجه باید برش شهرستانی برنامههای هر دستگاه را بهصورت جداگانه برای فرماندار و مدیر متناظر در شهرستان ارسال تا فرماندار در شورای اداری روند پیشرفت فیزیکی طرحها و جذب اعتبارات را دنبال کند.
وی با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم اعتبارات اختصاص یافته به طرحها و پروژهها برگشت بخورد، تصریح کرد: مدیران باید در مقابل کمکاری پاسخگو باشند، تا پایان سال فرصت زیادی باقی نمانده است و باید روند جذب اعتبارات با جدیت دنبال شود.
حیدری در خصوص پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان در شهرها و روستاها، توضیح داد: نباید اجازه دهیم اعتبار مربوط به این حوزه برگشت بخورد، دهیاران و بخشداران میتوانند با اطلاعرسانی دقیق به مردم جذب اعتبارات را تسهیل کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مساحت شهرستان لردگان را جنگل تشکیل میدهند، خاطرنشان کرد: این یک موهب الهی است، بنابراین بحث جنگلکاری و آبخیزداری باید مورد توجه قرار بگیرد.
انتهای پیام