مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی خرما در سیستان وبلوچستان

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 05 دی 1400 - 09:46
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: سطح نخلستانهای آلوده به سوسک سرخرطومی خرما۵۱ هزار و۱۹۴ هکتار شناسایی وتعداد ۲ هزارو۷۰۰ اصله نخل خرمای آلوده پانسمان شد.
مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی خرما در سیستان وبلوچستان

غلام حسین تیموری در گفت وگو با ایسنا افزود: بمنظور کنترل آفت سوسک سرخرطومی خرما از ابتدای امسال تاکنون کار ردیابی این آفت در سطح ١۵۵ هزار و ۵۴۴ هکتار در سطح استان سیستان و بلوچستان  به انجام رسیده است.

وی تصریح کرد: آفت خطرناک سوسک سرخرطومی خرما حدود ٣٠ سال پیش از کشور پاکستان وارد استان شد این آفت از طریق زخم های ایجاد شده روی تنه درخت وارد نخل می‌شود و بتدریج با تغذیه از مغز درخت باعث مرگ نخل می‌گردد.

تیموری عمده خسارت سوسک سرخرطومی به باغات را در مرحله لارو یا همان نوازد کرمی شکل عنوان کرد وگفت: هرس اصولی در ماههای سرد سال یکی از روشهای موثر در جلوگیری از آلودگی درختان بوده و در صورت مشاهده آفت می بایست نخل آلوده را با گاز فسفید آلومینیوم و پیچیدن پلاستیک دور تنه نسبت به تیمار و ضدعفونی آن اقدام نمود.

وی افزود: تاکنون در نخلستانهای شهرستان دلگان و منطقه سیستان هیچگونه آلودگی به این آفت مشاهده نشده است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.