به گزارش دوشنبه ایرنا، حمید حسین پور روز دوشنبه در نشستی درباره بررسی وضعیت پایگاه های امداد و نجات شهرستان میانه با بیان اینکه شهرستان میانه از لحاظ موقعیت، جمعیت و شرایط از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: با توجه به آماده بودن زمین و نقشه پایگاه امداد و نجات این شهرستان، ما این آمادگی را داریم که به محض احداث ساختمان پایگاه امدادی، تجهیزات، آمبولانس و نیروها را در آن مستقر و خدمات ارائه کنیم.
فرماندار میانه نیز در این نشست بر لزوم تسریع در احداث پایگاه امداد و نجات شهرهای آقکند و ترک تاکید کرد.
مسعود سعادتی ، هلال احمر را نهادی مسئولیت پذیر و پای کار در بحران های مختلف عنوان کرد و افزود: احداث پایگاه امدادی هلال احمر در شهر «آقکند» به عنوان تعهد شرکت فولاد آذربایجان و همچنین شهر «تَرک»، از خواسته ها و دغدغه های مهم شهرستان است که در خصوص آقکند شرکت فولاد ملزم به انجام تعهدات در اسرع وقت بوده و پیگیر ایجاد پایگاه در شهر تَرک نیز هستیم.
وی با بیان اینکه خیابان معلم شهر میانه یکی از پرترافیک ترین نقاط این شهر محسوب می شود، بر لزوم توافق و مصالحه بین هلال احمر و شهرداری میانه برای اجرای طرح بازگشایی به منظور اتصال این خیابان به جاده ترانزیت تاکید کرد.
وی افزود: شهرداری میانه، طرح و بسته پیشنهادی خود را در این خصوص آماده کرده و تحویل هلال احمر می دهد و این نهاد نیز در جهت توسعه شهری و روان سازی ترافیکی، ظرف یک ماه آن را بررسی و نظر خود را ارائه نماید تا شهرداری برای فصل کاری و بودجه بندی سال آینده برنامه ریزی کند.
وی همچنین با اشاره به صعب العبور بودن مناطق مختلف میانه، از مدیرعامل هلال احمر استان خواست تا نسبت به تامین اعتبارات و خودروهای متناسب با شرایط کوهستانی این شهرستان را در اولویت قرار دهد.
سید مرتضی حسینی، نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، با اشاره به حادثه خیز بودن جاده های میانه و نیز مشکلات تردد در نقاط برف گیر و صعب العبور، بر توجه ویژه جمعیت هلال احمر استان به شهرستان میانه و تامین نیازهای امدادی آن تاکید کرد.