
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای سعید عمرانی در آئین گشایش شعب صلح و سازش شوراهای حل اختلاف تهران ویژه شهرکهای صنعتی که در شهرک صنعتی شمس آباد برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری به صورت پله پله از اقتصاد مقاومتی سخن گفتند تا به رونق تولید رسیدند و امسال جهش تولید را مطرح کردند و چشم امید ایشان به تولیدکنندگان و صنعتگران است.
وی جنگ اقتصادی را آخرین حربه دشمن توصیف کرد و گفت: در گام دوم انقلاب ما تا قله فاصلهای نداریم و دشمن هم نهایت تلاش خود را میکند تا به قله نرسیم.
دبیر ستاد جهش تولید قوه قضاییه تحقق جهش و تولید را نیازمند اقدامی جهادی خواند و افزود: اگر در حوزه تولید و خودکفایی به مرزی نرسیم که نتوانیم خود را اداره کنیم به مشکل بر می خوریم و ما در ایام شیوع بیماری کرونا دیدیم که با چه محرومیتهایی در واردات و حتی صادرات کالا مواجه شدیم.
آقای عمرانی گفت: آن زمان که مقام معظم رهبری بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند اگر موضوع را جدی میگرفتیم امروز خیلی جلوتر میبودیم.
معاون قضایی دادستان کل کشور با اشاره به اینکه امروز قوه قضاییه تمام قد برای حمایت قضایی از تولید ایستاده است، افزود: خود را مکلف میدانیم که از همه ظرفیت هایمان در این بخش استفاده کنیم.
وی گفت: یکی از موانع تولید ارکانی است که به حکومت و دولت وابسته هستند و مشکلاتی را در مقررات و بدسلیقگیهایی ایجاد کرده است و نظام بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی را مانع تولید میدانیم و البته این نقیصه شاید به خاطر مقررات آنها باشد و قطعا ما با مقررات سابق نمیتوانیم به فرمان رهبرمان لبیک بگوییم.
آقای عمرانی به بازدیدهای مستمرش از شهرکهای صنعتی و کارخانهها اشاره کرد و افزود: از یاد نبریم کارخانهای را که چندین میلیون یورو تجهیزات وارد کرد، اما اکنون بانک این کارخانه را تملک کرده است.
وی گفت: شاید مدیر کارخانه هم مقصر باشد، اما ما از بانکها به سبب نحوه ارایه تسهیلاتشان انتقاد داریم و نوع قراردادهای بانکی و تسهیلاتی که میدهند کار تولید را با مشکل مواجه میکنند.
آقای عمرانی افزود: همه جای دنیا از تولیدکننده حمایت میکند و ابتدا اجازه میدهد دو سه سالی کار کند تا جا بیفتد و بعد به سراغش میروند.
وی با اشاره به اینکه قوه قضاییه با همه ظرفیت برای حمایتهای قانونی از تولید به میدان آمده است، گفت: در بازدیدهایی که از کارخانه میکنیم تملک برخی کارخانههای تولیدی مصیبت بار شده است.
معاون قضایی دادستان کل کشور افزود: مسئولان اگر دلشان برای مردم بتپد خداوند هم راه حل مشکلات را به آنها نشان میدهد.
آقای عمرانی گفت: در سطح کلان قوه قضاییه توجه به تولید و اقتصاد مقاومتی بسیار جدی است و درصددیم با اقدامات عملی و غیرشعاری تولیدکنندگانی را که زمین خورده اند نجات دهیم که البته در خود قوه قضاییه هم نیازمند اصلاحاتی هستیم و ما که خودمان اعتراض میکنیم در بسیاری اوقات مجری تصمیمهای نظام بانکی شده ایم.
وی افزود: رئیس قوه قضاییه در استان فارس گفت که معلوم نیست ما تا کجا باید ضمانتهای اجرایی را حمایت قضایی کنیم و ما باید درباره نحوه کار بانکها و محاسبات و نوع قرارداد آنها ورود کنیم و اینها باید طبق مقررات بانکداری اسلامی اصلاح شود.
آقای عمرانی گفت: آب، برق و گاز کارخانهها را قطع میکنیم و این روشی نیست که به جهش تولید منجر شود و قطعا در بهبود فضای کسب و کار باید از نظر کارشناسان هم بهره گرفت.
وی تشکیل شعب شوراهای حل اختلاف در شهرکهای صنعتی را به فال نیک گرفت و افزود: باید در بحث شوراهای حل اختلاف از کسی استفاده کرد که از جنس دستگاهها باشد.
آقای مهدوی در آئین گشایش شعب صلح و سازش شورای حل اختلاف تهران ویژه شهرکهای صنعتی که در شهرک صنعتی شمس آباد برگزار شد؛ گفت: ۳۲ شعبه ویژه صلح و سازش در استان تهران داریم که البته تا چند ماه پیش موضوع سازش در شهر تهران خیلی جا نیفتاده بود، اما هم اکنون با اقدامات جهادی به جایی رسیده ایم که شعب ویژه سازش موفق شده اند ۴۰ درصد پروندههای شورای حل اختلاف استان تهران را از طریق صلح و سازش مختومه کنند.
وی گفت: امروز این شعب صلح و سازش را در شهرکهای صنعتی افتتاح میکنیم و قطعا این شوراها صلاحیت قانونی دارند و امیدواریم پروندههای تشکیل شده منجر به صلح و سازش شود.
آئین گشایش شعب صلح و سازش شورای حل اختلاف تهران ویژه شهرکهای صنعتی در شمس آباد آغاز شد.