غلامرضا قوسی، امروز یکشنبه 15 تیر به رسانههای گروهی گفت: محصولات ارگانیک تولید شده در استان در یک سال گذشته شامل؛ ۱۰۳ تن زرشک، ۲۳۴ کیلوگرم زعفران و ۷ تن و ۶۲۴ کیلوگرم گل محمدی است که سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی، تولید شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در خراسان جنوبی، ۱۵۱ هکتار زمین زیر کشت محصولات ارگانیک است که از این مقدار، ۳۸ هکتار مربوط به زرشک، ۸۴ هکتار مربوط به زعفران و ۲۹ هکتار مربوط به گل محمدی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: محصولات ارگانیک استان در شهرستانهای قاین، زیرکوه، سرایان، بیرجند و سربیشه تولید میشود که بیشترین آن مربوط به شهرستانهای زیرکوه و قاین است.
قوسی یادآور شد: محصولات ارگانیک تولید شده در خراسان جنوبی به استانهای خراسان رضوی و تهران و همچنین کشورهای اروپایی، آلمان و فرانسه فرستاده میشود.
انتهای پیام