مجید فیاضی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کشت پیاز در ایرانشهر از نیمه آذرماه شروع شده و تا نیمه دیماه ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه از هر هکتار زمین، به طور متوسط ۵٠ تن پیاز برداشت می شود، افزود: کار برداشت این محصول اوایل اسفند ماه آغاز و پیش بینی می شود از این سطح زیر کشت، بیش از ١۶ هزار تن پیاز برداشت شود.
وی پیاز قابل کشت در این شهرستان را از ارقام «تگزاس و پریماورا» بیان کرد و گفت: کشت این ارقام از پیاز در شرایط آب و هوایی این منطقه علاوه بر کیفیت بالا به آفت کش های کمتری هم نیاز دارد.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر با بیان اینکه پیاز این شهرستان علاوه بر استان در بازار استان های تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی و جنوبی به فروش می رسد، تاکید کرد: نزدیک به ۴۵۰ نفر به صورت مستقیم در زمان کاشت، داشت و برداشت این محصول مشغول به کار می شوند.
فیاضی گفت: عملیات خزانه داری کشت بذر پیاز اواخر مرداد ماه آغاز می شود و در آخر آذر و اوایل دیماه نشاء به دست آمده به زمین کشاورزی منتقل می شود.