به گزارش خبرنگار ایرنا محمد حسین شاهکویی روز سه شنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا در فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: وضعیت زرد کرونا نباید سبب عادی انگاری بیماری شود و رعایت پروتکل های بهداشتی، نظارت دستگاه های مسئول و همکاری مردم در حفظ فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، جلوگیری از تجمعات و منع تردد شبانه ادامه دارد.
وی افزود: معتادان متجاهر ( تزریقی، بدون مکان و خانواده و فاقد بیماری حاد) با رعایت پروتکل های بهداشتی از سطح شهر جمع آوری می شوند و شهرداری و بهزیستی موظف به اسکان و تهیه آمپول های آنان هستند.
شاهکویی با اشاره به درخواست چند نفر از ستاد مقابله با کرونای استان برای بازگشایی مهدکودک ها در تالش گفت: با توجه به زرد شدن وضعیت کرونا، با نظارت فرمانداری و بهزیستی و مجوز شبکه بهداشت و درمان، چهار مهد کودک با ۱۰ نفر پذیرش فعال می شوند.
فرماندار تالش از شهرداری ها خواست برای کاهش فشار اقتصادی از دوش خانواده ها، حداکثر ۵۰ درصد هزینه تدفین متوفیان را از آنها دریافت کنند.
بختیار حیدرنیا سرپرست شبکه بهداشت و درمان تالش نیز از غربالگری ۱۸۲ هزار و ۶۷ نفر یا ۹۳ درصد جمعیت این شهرستان خبر داد و گفت: از سه هزار و ۲۳۵ تست کرونا ، ۷۶۵ مورد ناقل کرونا شناسایی و قرنطینه شدند.
علیرضا یوسفی رئیس اتاق اصناف تالش نیز از ۳۰۵ مورد بازرسی از اصناف طی ۱۰ روز گذشته خبر داد و گفت: ۲۶ مورد اخطار به کسبه ابلاغ و سه واحد تجاری ناقض بهداشت پلمب شد و با توجه به زرد شدن وضعیت شهرستان از نظر کرونا، رستوران ها و تالارهای پذیرایی فعالیت خود را با رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز می کنند.
شیوع ویروس کرونا در همه کشورها خسارت جانی و مالی برجاگذاشته و راهکار مقابله با آن رعایت پروتکل های بهداشتی و خودداری از تجمع و سفرهای بی مورد است.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، کرگانرود و حویق در ۱۱۰ کیلومتری مرکز استان قرار دارد.