به گزارش خبرنگار ایرنا مسعود شفیقیان روز سه شنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا در فرمانداری تالش اظهار کرد: دانش آموزان روستای بسک به علت نبود پوشش اینترنت، از نظر ادامه تحصیل در شبکه آموزش شاد، مشکل داشتند و برای دریافت آنتن به ارتفاعات می رفتند.
شهرام غنی زاده شهردار تالش نیز با اشاره به ممانعت بعضی از اهالی از نصب دکل به دلیل احتمال سرطانزا بودن آن، گفت: طبق استعلام از دانشگاه امیر کبیر، فرکانس دکل ضرر ندارد و مشکلی برای مردم ایجاد نخواهد کرد.
سید مرتضی مختاری مدیر آموزش و پرورش تالش نیز در این جلسه گفت: آموزش و آزمون های دانش آموزان در سامانه شاد ادامه دارد و با کمک خیران برای ۱۰۰ دانش آموز بی بضاعت، گوشی و تبلت تهیه شد تا از آموزش مجازی عقب نمانند.
محمد عظیمی مدیر آموزش و پرورش حویق نیز با اشاره به حضور حدود پنج هزار دانش آموز و ۴۶۶ همکار در ۷۶ مدرسه این بخش گفت: ۲۵ درصد دانش آموزان معادل هزار و ۵۰۰ نفر، عشایر و فاقد گوشی و تبلت هستند و با استفاده از درس نامه های آموزگاران ادامه تحصیل می دهند و بقیه مدارس از اینترنت برخوردارند.
آموزش و پرورش تالش ۳۷ هزار دانش آموز دارد و برای جلوگیری از شیوع ویروس عالمگیر کرونا، کلاس های درس مدارس و دانشگاه ها در فضای مجازی برگزار می شود.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب استان گیلان واقع شده است.